Puskista kohti Hatanpäätä

Kaupunginhallitus saa maanantaina eteensä esityksen, jonka mukaan Hämeenkadun ja Hatanpään valtatien risteykseen rakennetaan ratikan ratahaaran varaus kohti Hatanpään valtatietä. Hintaa varauksella on arviolta 1,4 miljoonaa.

Samalla hallitukselle esitetään, että nyt laadittaisiin suunnitelma raitiotien jatkamisesta linja-autoasemalle lähivuosina. Raidejatke palvelisi paitsi bussiasemaa, myös muun muassa tulevan Areenan ja Ratinan kauppakeskuksen asiakkaita.

Useat tamperelaispoliitikot vetivät herneet nenään ja kupit nurin lukiessaan asiasta Aamulehdestä.

Tampereen päättäjät tarttuvat nyt lillukanvarsiin pahastuessaan menettelytavasta. Jatkosuunnista on ollut aiemminkin puhetta ja on tiedossa, että mahdollinen varaus on rakennettava jo ennen kuin kiskot valmistuvat. Ihan puskista ajatus ei tule kenellekään, ja keskustella ehtii vielä. Nyt täytyy päättää, mitä mieltä asiasta on.


Kommentit (1)

  • Aino

    Hyvä jälkikirjoitus taas. Nykyisin lillukanvarsia riittää sekä kunnallisella että valtiollisella tasolla, tämä vain yksi esimerkki. Ollaan tarkkoja!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio