Onko Tampereen joulutori parhaalla mahdollisella paikalla?

Tamperelaisia ilahduttaa tänäkin vuonna Keskustorille noussut joulutori.

Sijainti on keskeinen, mutta olisiko tunnelmallisempaa rakentaa joulu"tori" kiemurtelemaan Koskipuiston rantaa upeiden valojen, tumman kosken ja puiston äärelle?

Toinen vaihtoehto voisi olla hyödyntää nykyisin vajaakäytöllä oleva Hämeenpuisto ja tehdä siitä kauniilla valaistuksella jouluinen esplanadi.

Kosken ranta on varsinkin tämän syksyn juhlavalaistuksessa ja pimeässä tunnelmallinen ja viihtyisä.

Ajatus glögistä, kauniista valoista ja käyskentelystä kosken partaalla tuntuu houkuttelevammalta kuin Keskustori, jonka ympäristö on esimerkiksi bussien vuoksi hälyisä.

Liian kaukanakaan kosken ranta ei ole, se on yhä helposti saavutettavissa kaikilla kulkuneuvoilla.

Ankean pimeän aikaan kannattaa ottaa kaupungin kauniista kohdista kaikki ilo irti.


Kommentit (2)

  • Maagi

    Eipä nuo euroopankaan joulutorit ole läheskään kaikki toreilla. Torit ovat paikkoja, joihin myyntipöytiä kerääntyy. Se ei ole paikkasidonnainen juttu. Hämeenpuisto olisi oiva paikka Joulutorille.

  • Nimetön

    Jos kyseessä on jouluTORI, niin silloin sen tulee olla torilla, eikä Keskustoria parempaa paikkaa löydy.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio