Likaista korkeimman tason tuomaripeliä – Trump yrittää jättää pitkän jäljen valtakaudestaan

Donald Trump haluaa nimittää Yhdysvaltojen korkeimpaan oikeuteen juristin nimeltä Brett Kavanaugh. Häirikköpresidentin kädenjälki voi siksi näkyä amerikkalaisessa yhteiskunnassa vielä tämän vuosisadan loppupuoliskolla.

Abortti ja monet vähemmistöoikeudet voivat olla vaarassa, jos tuomioistuimessa ratkotaan niihin liittyviä isoja ennakkotapauksia ja uusi tuomari kallistaa tasapainon vanhoilliselle puolelle. Republikaanit estivät jarruttamalla Barack Obamaa saamasta viimeisen tuomarinimityksensä läpi. Nyt samat republikaanit kiirehtivät uutta nimitystä sinetöitäväksi ennen marraskuun välivaaleja. Kaksinaamaista peliä.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Likaista? Kaksinaamaista?
    Nyt toimitaan ihan USA:n lakien mukaisesti. Se ei välttämättä miellytä toimittajaa. Toimittajan mielensäpahoittaminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisi tehty jotain väärää.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio