Kaupunki on ollut tämän viikon iloisen kansainvälinen ja vesi on kirkastanut Tampere-kuvaa

Valtakunta seuraa tiiviisti, miten niin sanottu Suomi-kuva kehittyy Helsingin huippukokouksen ansiosta, mutta kenties jopa merkittävämpää työtä tehdään Tampereella, joka on tällä viikolla ollut yleisurheilun nuorten MM-kisojen takia iloisen ja kansainvälisen näköinen kaupunki.

Erityisen maininnan Tampereen Pyrintö, kaupunki ja muut kisojen järjestäjät ansaitsevat vesi-ideastaan. Nuorille urheilijoille ei jaeta lavalasteittain pullovettä, vaan kullekin yksi pullo, johon saa tankata raikasta hanavettä ilman rajoituksia. Moni Ratinassa nyt käynyt muistaa sen vielä kotonakin ja tajuaa, mitä voidaan tehdä muoviroskan vähentämiseksi.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio