Kolumnit

Karkkikassipalvelu olisi mainio keksintö

Kommentti: Ruokakassi- ja reseptipalvelut ovat patalaiskalle houkuttava keksintö, mutta kehitettävää niissä riittää vielä.

Karkkikassipalvelu olisi mainio keksintö
Minna KurkiAamulehti

Jos on sitä sorttia ihminen, joka mieluusti söisi illalla mieluusti jotain keveähköä, mutta terveellistä, mutta täyttävää, päätyy helposti munakkaaseen.

Jos on tämän lisäksi haluton kokki ja kaupassakävijä, menee kulinaarinen kehityskaari kotona helposti näin: päivä 1. Munakas. 2. Munakokkeli. 3. Paistettu muna leivällä. 4. Leipä. Päivät 5-: Leipä tai jugurtti. Ja keksi ja karkki. Tai maksalaatikko.

Siksi kaikenlaiset ruokakassi- ja reseptipalvelut tuntuvat houkuttelevilta. Niitä on saatavilla Pirkanmaallakin niin perheille, pariskunnille kuin vaikkapa vegeille.

Pikainen vilkaisu pariin ruokalistaan antaa kuitenkin ymmärtää, että ainekset&resepti -palveluissa kokkaamisesta täytyy pitää. Siihen pitää olla jopa valmis käyttämään vähän aikaa. Jos on lähtötasoltaan nopeaa ruokailua arvostava leivänpupeltaja, ajatus perunan paahtamisesta tuntuu uuvuttavan hitaalta.

Markkinarakoa olisi vielä ainakin ruokakassille, jossa olisi kasattuna todella nopeat, helpot ja terveelliset ateria-ainekset. Kylkeen voisi myydä napostelupussukan, jossa on kätevästi naposteltavaa tai evääksi otettavaa ruokaa.

Hetkittäin olisin valmis maksamaan myös siitä, että joku kävisi punnitsemassa tasan sata hillittyä grammaa irtokarkkeja ja toimittaisi sen kotiovelle perjantaina.

Yhden laiskuudessa on toisen miljoonan alku.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Alkaisiko toisen miljoona eurolla vai kympillä? Mitä tahansa voi tuoda kotiovelle, mutta siitä pitäisi saada rahaakin. Sadan gramman karkkipussia ei saisi eurolla, pitäisi mieluummin olla kymppi. Ja kas – tilaukset hävisivät.

    Maailma on täynnä työtä ja hyviä ideoita, kunhan joku muu ne toteuttaisi kustannuksitta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio