Filmaus poikki MM-jalkapallossa ja taidot pääosaan

Jalkapallon MM-lopputurnauksessa on nähty loistavaa pelaamista, huikeita jännitysnäytelmiä ja upeita taktisia oivalluksia.

Yksi ilmiö kentällä ei kuitenkaan ylisanoja kaipaa: näytteleminen.

Olemme saaneet nähdä liian monta kertaa, kuinka pieni sipaisu saa huippuunsa treenatun atleetin kieriskelemään tuskissaan nurmen pinnassa. Mikään ei ole nolompi näky kuin pelaaja, joka tarraa päähänsä tai väärään jalkaan, vaikka kontakti on tullut toisaalle.

Kun pelit jatkuvat tiistaina, toivottavasti pelaajat keskittyvät vain siihen, missä he oikeasti ovat maailman parhaita: taitojensa esittelemiseen. Näin upea turnaus saisi arvoisensa lopun.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio