Brexit edistyy, ja jo oli aikakin

Neuvotteluissa Britannian EU-erosta tapahtuu vihdoin jotain. Jo viime viikolla Lontoo myöntyi pitkälti siihen, että se maksaa unionille kymmenien miljardien korvauksen eron aiheuttamista kuluista ja menetyksistä EU:hun jääville maille. Maanantaina kerrottiin, että sopu Irlannin tasavallan ja Britanniaan kuuluvan Pohjois-Irlannin välisen rajan tulevaisuudesta on lähellä.

On silti turhan aikaista hehkuttaa läpimurroilla. Nämä ratkaisut sekä lisäksi päätös Britanniassa asuvien EU-kansalaisten asemasta tarvitaan ennen kuin päästään edes hakemaan sopimusta kauppapolitiikasta. Ja se on kuitenkin brexitin pääasia.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Pääaiheet

Sammio