”Parasta on bilettäminen” – Opiskelijoiden legendaariset Kolmiobileet viettivät 20-vuotisjuhliaan: Katso laaja kuvakooste torstailta, löydätkö tuttuja kasvoja?

Poikkitieteelliset Kolmiobileet on odotettu mahdollisuus nollata kuukauden aherrus ja tavata kohtalotovereita. Samalla ne antavat tilaisuuden rakentaa verkostoja tulevaisuutta varten. Tampereen ja koko Suomen suurimmat kuukausittain järjestettävät opiskelijabileet juhlivat torstaina kunnioitettavaa 20 vuoden taivalta Koskikeskuksen Ravintolamaailmassa.

”Terkkuja äidille: Me ollaan elämästä kännissä! Kolmiot on Tampereen parhaat bileet. Tuttu ja turvallinen. Ollaan täällä joka kuukausi”, kertoivat holittomalla linjalla bilettävät EJ Lampén (vas.), Aino Viljanen ja Laura Heinonen.

23.9. 13:10

Kolmiobileiden 20-vuotisteemajuhlien ovet aukesivat Koskikeskuksen Ravintolamaailmaan yhdeksältä torstai-iltana. Varttia myöhemmin paikalle saapunut sai asettua kymmeniä metrejä pitkän, vaikkakin nopeasti etenevän jonon hännille.

Sisällä dj:t liikuttivat kansaa Rannan ja Poron tanssilattioilla. Juomat kuohuivat laseissa, hiki virtasi, ystävät tapasivat ja kaulailivat. Tunnelma oli juuri niin riehakkaan leppoinen, kuin voi 1 500 opiskelijan bileiltä odottaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut