”Konttireiveillä musa pauhaa ja saa revitellä” – Katso laaja kuvagalleria: Näin Tampereen opiskelijat keräsivät voimiaan vapun koitoksia varten

Yhdistetty Wappupiknik ja konttireivit tarjosivat puitteet valmistautua Suomen suurimman vapun loppuhuipennukseen. Katso laaja kooste ihmisistä ja vappua odottavista tunnelmista.

Tampereen tietoteekkarikillan eli TITE:n maskotille Jukalle on väsy iskenyt vapun vietossa. Mikko Haikonen (vas.) ja Eetu Kallio tunnustavat Emäteemun suorittamisen hieman painavan. ”Kyllä pari päivää vielä jaksaa.” Opiskelijan vappukalenteriin kuuluvan Emäteemu-arvonimen voi saada keräämällä päivittäin leimoja tapahtumista. Vakiintunut suoritusvaatimus on 21 tapahtumaa.

29.4. 22:57

Tampereen ylioppilaskunnan ja Tampereen teekkareiden wapputiimi sekä naisteekkarikerho PILE järjestivät perjantaina voimia lataavan wappupiknikin ja energisen konttireivimahdollisuuden Koskipuistossa. Paikalle tultiin viettämään hilpeää välipäivää ennen vaativaa vappuviikonloppua. Tapahtuma oli myös osa kuuluisaa Teemun kierrosta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut