Tamk aloittaa sairaanhoitajakoulutuksen maahanmuuttajille - Opiskelu - Aamulehti

Tamk aloittaa sairaanhoitajakoulutuksen maahanmuuttajille – tammikuulle tarjolla yli 500 aloituspaikkaa

Myös Pohjois-Pirkanmaalla voi suorittaa AMK-opintoja: Virroilla voi opiskella metsäinsinööriksi ja Parkanossa konetekniikan insinööriksi.

Tamk aloittaa tammikuussa bioanalytiikan opinnot yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa.

21.7. 6:30

Aamulehti

Tampereen ammattikorkeakoulussa (Tamk) alkaa tammikuussa kaksikielinen sairaanhoitajakoulutus maahanmuuttajille. Opinnot ovat englanniksi ilman suomen kielen taitovaatimusta.

Tamk kertoo tiedotteessaan, että koulutuksen tavoitteena on, että opiskelijat jäisivät valmistuttuaan töihin Suomeen.

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku järjestetään 1.–15. syyskuuta. Tamkin syyskuun alun yhteishaussa on tarjolla tammikuussa alkaviin opintoihin yhteensä 508 aloituspaikkaa. Eri tutkintokoulutuksia on kaksikymmentä.

Bioanalytiikan opinnot alkavat yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Myös Pohjois-Pirkanmaalla voi suorittaa AMK-opintoja: Virroilla voi opiskella metsäinsinööriksi ja Parkanossa konetekniikan insinööriksi. Tamk kertoo, että Parkanon koulutuksella vastataan seutukunnan kasvavaan osaajatarpeeseen.

Ammattikorkeakoulussa alkaa tammikuussa myös kaksi uutta ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon tutkintoa: älykäs uusiutuva sähköenergiatuotanto sekä kuntoutuksen ylempi tutkinto-ohjelma.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos