Kaikki Tampereen lukiot Aamulehden esittelyssä - Opiskelu - Aamulehti

Tampereen lukioissa on 11 erilaista vaihtoehtoa – Kokosimme kattavaan vertailuun aloituspaikat, hakijamäärät, keskiarvot ja erikoislinjat

Neljään tamperelaislukioon pääsi viime vuoden yhteishaussa alle 8:n keskiarvolla. Eniten hakijoita oli viime vuonna Sammon keskuslukioon, Tammerkosken lukioon ja Tampereen yhteiskoulun lukioon. Tässä jutussa Aamulehti listaa Tampereen lukioiden oleellisimmat hakutiedot.

Noora Markkula opiskelee Tampereen lyseon lukiossa. Alin keskiarvo, jolla Relluun viime vuoden yhteishaussa pääsi, oli 8,79. Vain Tampereen yliopiston normaalikoulun lukion alin keskiarvo oli korkeampi.

1.2. 17:39

Aamulehti

Kokosimme kattavan paketin Tampereen lukioiden oleellisimmista hakutiedoista. Lukiot on listattu aakkosjärjestykseen. Tampereen aikuislukio ei ole listalla, sillä se ei ole mukana yhteishaussa.

Jokaisesta lukiosta kerrotaan lukuvuoden 2021–2022 aloituspaikkojen määrä, kevään 2020 yhteishaun ensisijaisten hakijoiden määrä sekä alin peruskoulun päättötodistuksen keskiarvo, jolla kevään 2020 yhteishaussa sai opiskelupaikan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut