Jo 1,8 miljoonan omaisuuden kerännyt Jukka Oksaharju sijoittaa nyt uuteen kohteeseen Lapissa – Myi pois kaikki osakkeensa ja sijoitusasuntonsa

Sijoittaja Jukka Oksaharjun mukaan monikaan ei vielä ymmärrä, kuinka rajusti koveneva inflaatio, korkojen nousu ja Ukrainan sota vaikuttavat etenkin keskiluokan elintasoon. Moni havahtuu vasta ensi vuonna. Oksaharjun mielestä osakkeiden hinnat ovat yhä korkeita. Hän aikoo nyt saada tuottoa luksushuvilasta ja asuntorakennuttamisesta.

"Hoidan varojani tavalla, jolla kenenkään muun ei kannata hoitaa. Jos haluaa saada merkittävästi parempaa tuottoa kuin keskimäärin, pitää tehdä merkittävästi eri tavalla. Omat sijoituspäätökset eivät silloin voi perustua talouskatsauksiin tai palstakeskusteluihin”, Jukka Oksaharju sanoo. Kuvassa luksushuvila, jota hän rakennuttaa nyt Leville sijoitusmielessä.

24.9. 6:30 | Päivitetty 27.9. 16:15

Aamulehti

Osake- ja rahastovälittäjä Nordnetin osakestrategi, sijoittaja Jukka Oksaharju aiheutti hämmästystä loppuvuonna 2020. Hän myi valtaosan osakkeistaan ja jätti osakkeista saamansa rahat makaamaan pankkitilille.

Tämän jälkeen Oksaharju on edennyt suunnitelmiensa mukaan. Hän on sijoittanut osakemyynnistä vapautuneita rahojaan tonttimaan hankkimiseen ja rakennuttamiseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut