Katso, mitä osakkeita pirkanmaalaiset omistavat eniten ja millä nyt käydään kauppaa – Kiihtyvälle sijoitusbuumille on ainakin kaksi selvää syytä: ”Houkuttelee varsinkin alle nelikymppisiä”

Kova sijoitusbuumi näkyy Pirkanmaalla. Selvitimme, mitä pirkanmaalaisten osakesalkuista löytyy. Kokenut sijoittaja uskoo kiinnostuksen johtuvan siitä, että sijoittamattomuus on muuttunut ”maksulliseksi”. Osakesäästötilin suosio kasvaa.

Pirkanmaan osakesäästäjien puheenjohtaja Matti Hirvonen, Nordean Tampereen toimipaikkajohtaja Tomi Tulonen ja Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju kertovat, mitä löytyy pirkanmaalaisten osakesalkuista.

19.12.2021 7:00

Aamulehti

Pirkanmaalaiset omistavat osakkeita eniten isoista ja suurelle yleisölle tutuista yhtiöistä, käy ilmi osake- ja rahastovälittäjä Nordnetin sekä Osuuspankin ja Nordean Aamulehdelle keräämistä tiedoista.

”Omistetuimpien kärkikymmenikkö heijastelee luottoa suuriin ja vakaiksi koettuihin yhtiöihin. Siellä ei varsinaisia pieniä kasvuyrityksiä tai tuoreita listautujia ole laajassa mittakaavassa, vaan pikemminkin pitkästä liiketoimintahistoriasta ja osingonmaksustaan tunnettuja, vakaita yhtiöitä”, sanoo Nordnetin osakestrategi, sijoittaja Jukka Oksaharju.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut