Tällaisella marginaalilla saa nyt asuntolainaa Tampereella, näin laina kannattaa kilpailuttaa – Valosen perhe vaihtoi pankkia pikavauhtia: ”Tämä asunto olisi mennyt ohi”

Aamulehti pyysi Suomen neljältä suurimmalta asuntolainoittajalta tarjouksen perheelle, joka hakee 250 000 euron lainaa Tampereella sijaitsevaan rivitaloasuntoon. Lainanhakijalle tarjousten kilpailutus kannattaa, sillä pankkien lupauksissa on eroja. Mikko Valosen perhe päätyi vaihtamaan pankkia parempien lainaehtojen perässä, kun laina uuteen kotiin tarvittiin nopeasti.

Mikko Valonen päätti perheensä kanssa kilpailuttaa uuden asuntolainansa ja päätyi vaihtamaan pankkia. Nyt marginaali on 0,65 prosenttia, mutta se laskee kun vanha koti on myyty.

2.12.2021 5:30

Aamulehti

Asuntolainojen marginaalikorot ovat nyt poikkeuksellisen alhaisella tasolla. Aamulehti kysyi Suomen neljältä suurimmalta asuntolainoittajalta, millaisella marginaalilla Tampereen seudulla saa nyt asuntolainaa.

Aamulehden esimerkkiperheelle lasketuissa suuntaa antavissa lainatarjouksissa marginaalit vaihtelivat 0,57-0,85 prosentin välillä. Kuukausittain maksettava lainaerä oli tarjouksissa 900 euron molemmin puolin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut