Tällaisille asunnoille odotetaan nyt lisää arvoa Tampereen seudulla – Pirkkalassa talostaan luopuva voi saada vaihdossa jopa 200 000 euroa enemmän kuin muutama vuosi sitten - Oma raha - Aamulehti

Tällaisille asunnoille odotetaan nyt lisää arvoa Tampereen seudulla – Pirkkalassa talostaan luopuva voi saada vaihdossa jopa 200 000 euroa enemmän kuin muutama vuosi sitten

Perheasunnot ja aiempaa suuremmat asunnot kiinnostavat, kertoo Kiinteistömaailman barometri. Asuntojen hinnat suosivat nyt niitä, jotka kulkevat vastavirtaan: jos uudehkon omakotitalon vaihtaa pienempään kerros- tai rivitaloasuntoon, voi hyötyä satoja tuhansia euroja.

Tamperelainen Mikko Lähdetmäki (oik.), 30, oli katsomassa ensiasuntoa Ranta-Tampellasta. Saunallista ylimmän kerroksen kaksiota esitteli OP Kodin kiinteistönvälittäjä Jussi Ouni (vas.).

8.10. 6:56

Aamulehti

Jos pirkkalalainen pariskunta on ostanut omakotitalon ja haluaa nyt myydä sen lasten muutettua kotoa, talosta voi saada rivi- tai kerrostalokolmioon vaihtaessa jopa 229 000 euroa enemmän välirahaa kuin vuonna 2019.

Se on eniten koko Suomessa, kertoo Kiinteistömaailman torstaina julkaisema barometri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos