Miljonääri Jukka Oksaharju, 33, myi valtaosan osakkeistaan ja teki yllättävän aluevaltauksen – Sijoittaa nyt käteistä vauhdilla uuteen kohteeseen

Osakestrategi Jukka Oksaharju omistaa enää kahden pörssiyhtiön osakkeita. Nyt hän kertoo, miksei pidä pörssiosakkeita yhtä houkuttelevana sijoituskohteena kuin ennen. Oksaharju on löytänyt sijoituskohteen, jonka tuotosta taistelevat myös ulkomaiset yhtiöt.

Pohjois-Helsingissä omistusasunnossa asuvan Jukka Oksaharjun omaisuus on jo 33-vuotiaana 1,5 miljoonaa euroa. Kohtaatko kateutta? – Enpä juuri. Ehkä siksi, että en käytä rahaa kulutustavaroihin. Ajan 1 500 euron Fiatilla, joka on kolaroitu sivusta sisään eivätkä sen etupenkin ikkunat aukea lainkaan. Ja käytän lippalakkia. Ehkä en ole kohdannut kateutta, koska en ole saanut omaisuuttani vastikkeettomasti, vaan olen hankkinut sen itse. En usko sellaisen yhteiskunnan toimivan, jossa ei omalla aktiivisuudella olisi sallittua hankkia varallisuutta, Oksaharju sanoo. Arkistokuva on vuodelta 2017.

26.8.2021 7:03 | Päivitetty 8.9.2021 7:58

Aamulehti

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju, 33, hätkähdytti loppuvuonna 2020 myymällä pois valtaosan pörssiosakkeistaan. Hän jätti osakkeista saamansa rahat makaamaan pankkitileilleen käteisenä.

Lue lisää: Miljonääri Jukka Oksaharju, 33, teki radikaalin ratkaisun ja myi pois valtaosan osakkeistaan – Hänellä on nyt hyytävä arvio talousnäkymistä: ”Olen harvoja, jotka pystyvät sanomaan tämän ääneen”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut