Katso, millaisen omakotitalon saa nyt alle 400 000 eurolla Tampereen seudulta – uudehkoista omakotitaloista pula - Oma raha - Aamulehti

Yksi asuntotyyppi on Tampereen seudulla himoituin, mutta tarjontaa on harvinaisen vähän: Katso kartalta kaikki myyntikohteet – tämä naapuri­kunta nousee esiin

Pirkanmaalaisilla on yhteinen asuntohaave uudehkosta omakotitalosta parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kiinteistönvälittäjät kertovat, että sopivista myyntikohteista on suoranainen pula.

Henri Niskala myy Lintuhytissä sijaitsevaa omakotitaloa, joka on monella mittapuulla monen pirkanmaalaisen unelmakohde. Talon pihasta on alle parinkymmenen minuutin ajomatka Tampereen keskustaan.

24.7. 6:00

Aamulehti

Uudehko omakotitalo parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Siinä kiteytettynä monen pirkanmaalaisen asuntohaave juuri nyt.

Kohtuuhintaisten, 2000-luvulla rakennettujen omakotitalojen kysyntä on niin suurta, ettei tarjonta kykene vastaamaan asunnonostajien toiveisiin. Aamulehden haastattelemat kiinteistönvälittäjät kertovat, että myytävistä omakotitaloista on suoranainen pula Tampereen seudulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: