Ville Savijärvi, 30, lämmittää varastoaan louhimalla bitcoineja – nyt hän kertoo, miksi kryptovaluutta voi olla hyvä sijoitus ja mistä yllättävässä romahduksessa on kyse

Kryptovaluutta bitcoinin arvo on noussut raketin lailla, kunnes tällä viikolla kurssi notkahti pahasti. Kryptovaluuttoihin sijoittanut ja niihin syvällisesti perehtynyt Ville Savijärvi kertoo, miksi tuoreesta käänteestä ei kannata huolestua ja miksi bitcoin ei ole vain kupla. – Bitcoin on minun mielestäni tällä hetkellä paras arvon säilyttäjä, ehkä jopa arvon nostaja, Savijärvi sanoo.

Ville Savijärvi on aina ollut kiinnostunut tietotekniikasta, omien sanojensa mukaan nörtteilystä. Talousmaailmaan hän pääsi sisään vasta tutustuttuaan bitcoiniin. Tällä hetkellä hänen sijoituksistaan noin 20 prosenttia on kiinni suorissa pörssiosakkeissa, 80 prosenttia kryptovaluutoissa.

23.5.2021 7:06

Aamulehti

Akaassa asuva, itsensä yhä tamperelaiseksi kokeva Ville Savijärvi, 30, kuuli bitcoinista ensimmäisen kerran vuonna 2014. Silloin hän sivuutti koko asian, koska piti sitä jonkinlaisena huijauksena. Samalla tavalla moni ajattelee tälläkin hetkellä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut