Teemu Selänne kauhisteli Kirkkonummen-lukaalinsa sähkölaskua: ”On vaan peruslämmöt päällä”

Kiekkolegenda esitti sähköön liittyvän kysymyksen Twitterissä.

Teemu Selänne maksaa pitkän pennin sähköstä.

11.1. 15:27

Jääkiekon suurlegenda Teemu Selänne kysyi tiistaina Twitter-seuraajiltaan mielipidettä hänen Kirkkonummella sijaitsevan talonsa sähkölaskusta.

Selänne, 52, perheineen asuu vakituisesti Yhdysvaltain Kaliforniassa.

”Ihan vaimon puolesta kyselisin, että onko tää meidän Kirkkonummen Hilan talon sähkölasku suuri? Kun siellä ei kukaan asu ja talossa on vaan peruslämmöt päällä. Fortum 4 412 euroa ja Caruna 814 euroa”, Selänne kirjoitti.

Hänen seuraajiensa mielestä lasku on mittava.

Mentalisti Pete Poskiparta tiedusteli, aikooko Selänne hakea valtiolta tukea.

”En tietenkään hae, mut kieltämättä kuukauden sähkölaskuksi talosta missä ei kukaan ole asunut moneen kuukauteen on aika kova”, kiekkosuuruus vastasi.

Selänteet ostivat Upinniemen ja Porkkalanniemen välisellä alueella sijaitsevan merenrantatalon vuosia sitten.

Selänteet remontoivat asunnon uuteen uskoon 2000-luvun alkuvuosina. Hulppeassa 600 neliömetrin kartanossa on muun muassa uima-allas.

Selänteiden Kirkkonummen-talo kuvattuna vuonna 2002.

Selänne myi Kalifornian Coto de Cazassa sijaitsevan lukaalinsa viime vuonna. Kiekkolegenda kertoi marraskuussa Ilta-Sanomille asuvansa nyt vaimonsa Sirpan ja tyttärensä Veeran kanssa entisen asuntonsa lähistöllä vuokratalossa.

”Ostimme tontin ihan viiden minuutin ajomatkan päästä. Kun luvat tulevat, rupeamme kohta rakentamaan sinne. Siitä tulee kiva projekti, olen aina halunnut rakentaa sellaisen unelmakodin”, hän sanoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut