Kotkaniemi ja Teräväinen tahdittivat Carolinan voittoon – Laineen Columbus kärsi jo kuudennen perättäisen tappion

Philadelphian Rasmus Ristolaisen pisteetön kausi sai jatkoa.

Patrik Laine pääsi pisteille Philadelphia Flyersia vastaan syöttämällä Kent Johnsonin maalin. Kuvassa hän kamppaili kiekosta Travis Konecnyn kanssa.

21.12.2022 7:03

STT

Jääkiekon NHL:ssä Carolina Hurricanes voitti New Jersey Devilsin 4–1. Ottelun avausmaalin teki Jesperi Kotkaniemi, kun ottelua oli pelattu vasta 20 sekuntia. Osuma oli Kotkaniemen kauden neljäs.

Carolinan kolmannen maalin teki alivoimalla Teuvo Teräväinen, jolle osuma oli kauden toinen.

Carolinan kolmas suomalainen kenttäpelaaja Sebastian Aho oli sivussa loukkaantuneena. Maalivahti Antti Raanta ei ollut torjuntavuorossa.

New Jerseyn suomalainen Erik Haula urakoi kaukalossa pisteittä lähes 16 minuuttia.

Columbukselle jälleen tappio

Columbus Blue Jackets koki jo kuudennen peräkkäisen tappionsa. Philadelphia Flyers kaatoi Columbuksen kotonaan 5–3. Columbus on ollut koko alkukauden heikoimpia joukkueita NHL:ssä yhdessä Anaheim Ducksin ja Chicago Blackhawksin kanssa.

Columbuksen suomalaishyökkääjä Patrik Laine syötti toisessa erässä Kent Johnsonin tekemän Columbuksen toisen maalin. Alkukaudella loukkaantumisista kärsinyt Laine on nyt kerännyt 19 ottelussa tehot 9+7.

Philadelphian suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen pisteetön kausi sai jatkoa. Ristolainen on pelannut nyt kiikaritehoilla 26 ottelua.

Pittsburgh Penguins voitti New York Rangersin 3–2. Pittsburghin Kasperi Kapanen ja Rangersin Kaapo Kakko jäivät ottelussa pisteittä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut