Dallasin Hintzille voitto-osuma, myös Esa Lindell osui

Aleksander Barkoville maali ja syöttö, kun Florida kaatoi Columbuksen.

Dallas Starsin Roope Hintz iski joukkueensa voittomaalin ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan tiistaina 13. joulukuuta. Hintzin kanssa maalia juhlisti Nils Lundkvist.

14.12.2022 6:32

STT

Jääkiekon NHL:ssä Dallasin Roope Hintz teki joukkueensa 2–1-voittomaalin, kun se voitti New Jersey Devilsin 4–1. Osuma oli Hintzille kauden 13.

Hintzin osuman syötti Miro Heiskanen, jonka peliminuutit olivat tällä kertaa maltillisemmat 21 ja puoli minuuttia.

Dallasin muista suomalaispelaajista Esa Lindell teki myös maalin ja se oli puolustajalle kauden kolmas. Dallasin muut suomalaiset Joel Kiviranta ja Jani Hakanpää jäivät pisteittä, kuten myös New Jerseyn Erik Haula.

Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov teki maalin ja syötti toisen, kun joukkue kaatoi Columbus Blue Jacketsin 4–0-kotikaukalossaan. Floridan muista suomalaisista Eetu Luostarinen jäi pisteittä ja Anton Lundell oli sivussa sairastumisen vuoksi.

Columbuksen Patrik Laine jäi ilman tehoja ottelussa ja maalivahti Joonas Korpisalo oli loukkaantuneena poissa.

Carolina voitti, Aho sivussa

Carolina Hurricanes haki 1–0-vierasvoiton Detroitista. Carolinan ainoan maalin teki ylivoimalla Brady Skjei ja sen syötti Jesperi Kotkaniemi. Carolinan Sebastian Aho oli sivussa loukkaantuneena ja maalivahti Antti Raanta oli huilivuorossa.

Detroit Red Wingsin maalilla Ville Husso pysäytti 26 laukausta. Puolustaja Olli Määttä oli sairastumisen vuoksi sivussa.

Toronto Maple Leafs nöyryytti kotikaukalossaan Anaheim Ducksia peräti maalein 7–0. Anaheimin Urho Vaakanainen ei ollut kokoonpanossa.

Aiemmin tällä viikolla Nashville Predatorsista Seattle Krakeniin siirtynyt Eeli Tolvanen ei ollut vielä uuden joukkueensa riveissä, kun se koki 2–6-vierastappion Tampa Bay Lightningille.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut