NHL:n tuoreimmat käänteet: Florida otti kotivoiton Carolinasta, Barkoville ylivoimamaali

Raanta torjui Carolinan maalilla 33 kertaa, Floridan Knight torjui nollapelin.

Aleksander Barkov teki maalin Antti Raannan ohi, kun Florida Panthers kohtasi Carolina Hurricanesin 9. marraskuuta.

10.11. 7:16

Sunrise/Los Angeles

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthers otti kotikaukalossaan voiton Carolina Hurricanesista.

Isännät luistelivat 1–0-johtoon Nick Cousinsin avausmaalilla, jonka hän teki, kun ottelua oli takana reilut yhdeksän minuuttia.

Maalittoman toisen erän jälkeen Floridan johtoa lisäsi päätöserän puolivälin tienoilla ylivoimamaalillaan joukkueen suomalaiskippari Aleksander Barkov.

Loppulukemat viimeisteli tyhjään maaliin aivan ottelun viime sekunneilla Sam Bennett, jonka 3–0-maalista kirjautti syöttöpisteen Anton Lundell.

Ottelun kovin pistenikkari oli Floridan kanadalaispuolustaja Brandon Montour, joka nappasi syöttöpisteen joka ikisestä joukkueensa maalista.

Carolinan maalia vahti ottelussa suomalaisveskari Antti Raanta, joka torjui ottelun aikana yhteensä 33 kertaa. Kotijoukkojen maalilla nollapelin torjui Spencer Knight. Floridalaisvahti pysäytti kaikkiaan 40 laukausta.

Tkachuk edelleen sivussa

Carolinan Sebastian Aho, Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen olivat jäällä toistakymmentä minuuttia, mutta poistuivat kaukalosta tehopisteittä. Aho laukoi Floridan maalia kohti kuudesti ja Teräväinen viidesti.

Floridan riveistä tehopisteittä jäivät Eetu Luostarinen ja Aleksi Heponiemi.

Panthers pelasi kotijäällä ilman seuran tämän kauden kovinta pisteiden tekijää Matthew Tkachukia, jolle on kertynyt alkukaudelta viisi maalia ja 12 syöttöpistettä. Tkachuk sai viikonloppuna kahden ottelun pelikiellon, kun hän kolhi korkealla mailalla Los Angelesin maalivahti Jonathan Quickiä. Tkachuk oli pelikiellon vuoksi sivussa myös Anaheim Ducksia vastaan pelatun ottelun, jonka joukkue niin ikään voitti.

Keskiviikkona pelatussa ottelussa Florida otti toisen perättäisen voittonsa, kun taas Carolina hävisi jo toisen ottelunsa peräjälkeen.

Kumpikin joukkue on voittanut alkukauden aikana kahdeksan kertaa, mutta Carolinalla on takanaan yksi ottelu vähemmän.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut