Kuva: Tällainen oli NHL:n tyyli-ikoni Patrik Laineen asuvalinta Nokia-areenassa

Laine saapui Nokia-areenalle noin kello 17.45.

Patrik Laine torstain mediatilaisuudessa kuvattuna.

4.11. 19:20

Patrik Laine on tullut NHL:ssä tunnetuksi räväköistä asuvalinnoistaan. Perjantaina Laine pääsi esittelemään pukeutumistyyliään kotikaupungissaan, kun hänen nykyinen seuransa Columbus Blue Jackets pelaa Nokia-areenassa Colorado Avalanchea vastaan.

Laine saapui Nokia-areenaan noin kello 17.45 ja asuvalinta oli jälleen joukosta erottuva. NHL:n verkkosivujen toimittaja Mike Zeisberger julkaisi kuvan Laineen päivän asusta Twitter-tilillään.

Laine ennakoi viime kesänä Helsingin Sanomien haastattelussa sitä, mitä Suomessa on luvassa.

”Veikkaan, että voi aika överiksi mennä. Annetaan Suomessa tosifaneille puheenaiheita taas. Laitetaan joku kiva puku päälle ja joku hattu siihen, niin on sitten taas loppuvuodeksi tekemistä”, Laine sanoi.

Hän kertoi myös, että ideoiden takana on usein hänen avovaimonsa Sanna-Mari Kiukas.

Columbus ja Colorado kohtaavat Tampereella toistamiseen lauantaina, joten Laineelle aukeaa tilaisuus esitellä toinenkin asu tamperelaisille.

Perjantain ottelu alkaa kello 20.00. Laineen edustaman Columbuksen alkukausi on ollut vaikea. Kymmenestä ensimmäisestä ottelusta joukkue on voittanut kolme.

”Kun aloitat kauden kolmella voitolla ja seitsemällä tappiolla, on kyse kaikesta muusta kuin onnesta. Olemme haparoineet koko joukkue. Ei ole kyse vain maalivahdeista, vaan kaikista, puolustajista hyökkääjiin”, sanoi Columbuksen hyökkääjä Jakub Voráček.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut