Tässäkö Columbuksen kokoonpano tänään? Patrik Laine saamassa ykkösketjuun rinnalleen kovat pelikaverit, maalivahti Joonas Korpisalolle huilivuoro

Columbus Blue Jackets ja Colorado Avalanche pelaavat perjantaina kello 20 NHL-ottelun Nokia-areenassa.

Joonas Korpisalo ei aloita perjantaina Columbuksen maalilla Tampereen NHL-ottelussa.

4.11. 10:00

Aamulehti

Perjantaina se vihdoin koittaa – NHL:n virallinen runkosarjaottelu pelataan Tampereella.

Columbus Blue Jackets ja Colorado Avalanche kohtaavat kello 20 Nokia-areenassa.

Joukkueet saapuivat torstaina Tampereelle ja tutustuivat uuden areenan jäähän noin tunnin mittaisen harjoituksen aikana.

Molemmissa joukkueissa on suomalaispelaajia. Columbusta tähdittää tamperelainen Patrik Laine ja joukkueen toinen maalivahti on Joonas Korpisalo. Coloradossa pelaavat Mikko Rantanen, Artturi Lehkonen ja Justus Annunen.

Lue lisää: Joukkuekaveri paljastaa: Patrik Laine ihastui yhteen asiaan Ilveksen pukukopissa – ”Siitä pisteet”

On arveltu, että aiemminkin Ilveksessäkin pelannut Columbuksen maalivahti Korpisalo pelaisi ainakin toisen ottelun joukkueensa maalinsuulla.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että suomalaisfanit joutuvat odottamaan Korpisalon näkemistä lauantaille.

Columbuksen joukkuetta tarkasti seuraava toimittaja Jeff Svoboda tviittasi, että perjantaina maalilla aloittaisi latvialainen Elvis Merzlikins. Näin hänelle oli kertonut Columbuksen päävalmentaja Brad Larsen.

Columbus myös vielä tarkkailee perjantaina, mikä on hyökkääjä ja kapteeni Boone Jennerin pelikunto.

Svoboda seurasi tarkasti Columbuksen torstaiharjoituksia ja nosti esille joukkueen ketjukoostumukset.

Ne voivat olla myös Columbuksen ketjut perjantain ottelussa, ellei valmennusjohto näe syitä muutoksille tai pelaajien terveystilanteet muuttuvat.

Patrik Laine olisi ykkösketjun laitahyökkääjä ja hänen kanssaan pelaisivat Johnny Gaudreau ja Jack Roslovic. Ketju on selvästi joukkueen ykkössyömähammas hallitsevaa mestaria Coloradoa vastaan.

Columbus harjoitteli kahdeksalla puolustajalla, kun NHL-ottelun kokoonpanossa puolustajia voi olla vain kuusi. Ainakin puolustajien määrä vähenee lopullisessa kokoonpanossa torstain harjoituksiin verraten. Maalivahteja voi nimetä kaksi.

Columbuksella on vielä aamuharjoitukset perjantaina ennen ottelua. Joukkueen lopullinen kokoonpano varmistuu hieman ennen ottelun alkua.

Lue lisää: Patrik Laine kauhistui jouduttuaan Ilveksen pukukoppiin: ”Saatan sylkeä logon päälle” – Laine-mania valtasi Nokia-areenan

Patrik Laine otti torstaina tuntumaa Nokia-areenaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut