Joukkuekaveri paljastaa: Patrik Laine ihastui yhteen asiaan Ilveksen pukukopissa – ”Siitä pisteet”

Joonas Korpisalo on toipunut lonkkaleikkauksesta. Maalivahti muistelee aikaansa Ilveksessä lämmöllä.

Maalivahti Joonas Korpisalo poseerasi Aamulehden kuvaajalle Tampereen rautatieasemalla. Columbus Blue Jackets saapui Tampereelle torstai-iltapäivänä.

3.11. 19:37 | Päivitetty 3.11. 19:40

Aamulehti

Columbus Blue Jacketsin suomalaismaalivahdin Joonas Korpisalon pitkään odottama päivä lähenee. Viime maaliskuusta alkanut pelitauko vaati lonkkaleikkauksen ja pitkän kuntoutuksen. Korpisalo pääsi Blue Jacketsin mukaan Tampereen NHL-otteluihin.

Päävalmentaja Brad Larsenin mukaan Elvis Merzlikins aloittaa maalilla perjantaina, mutta lauantain suhteen Korpisalon toiveet ovat elossa.

”Leikkauksen jälkeinen kuntoutus on ollut pitkä tie. Onneksi sain pelata yhden AHL-ottelun yli seitsemän kuukauden tauon jälkeen ja tunnen oloni nyt hyväksi. En tunne enää kipua. Se on tärkeintä”, Korpisalo huokaisi.

Korpisalo on samalla palannut Tampereelle, josta hänellä on lämpimiä muistoja. Korpisalo pelasi kausina 2013–15 Ilveksessä lyöden jälkimmäisellä kaudella toden teolla läpi. Pitkänhuiskea maalivahti lähti lopulta Ilveksestä Columbuksen NHL-organisaatioon.

Korpisalo kertoo seuraavansa edelleen Ilveksen otteluita.

”Ilveksen merkitys uralleni on ollut iso. Näinkin äsken [Ilves-huoltaja] Laukkasen Lassen täällä. Kehityin varmaan eniten yhden kauden sisällä, kun olin Ilveksessä. En olisi tässä ilman Ilvestä. Minulla on sieltä paljon hyviä muistoja”, Korpisalo kehuu.

Korpisalo pelasi Ilveksessä Hakametsässä. Nokia-areenassa hän on päässyt kuitenkin Ilveksen pukukoppiin, jossa Columbus Blue Jackets majoittuu. Joukkuekaveri, Tappara-kasvatti Patrik Laine ei ole ollut uutisesta yhtä iloinen.

”Patrikia harmittaa joutuminen Ilveksen koppiin. Hän valittaa siellä kaikesta, mutta Ilveksen saunasta hän on tykännyt. Siitä pisteet Ilvekselle. Hieno pukukoppi”, Korpisalo ylisti hymy huulillaan.

Korpisalo pysäytti kiekkoja torstain jääharjoituksessa Nokia-areenassa.

Ylävitosten kautta koppiin...

...kunhan on selvitetty mailaa janoavat fanit.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut