Video: Coloradon Artturi Lehkonen laittoi lauluksi saunassa, Patrik Laine vieraili lastensairaalassa – näin NHL-tähtien aika Helsingissä on kulunut

Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets kohtaavat Tampereella kahdesti tällä viikolla.

Artturi Lehkonen ja Colorado pelaavat perjantaina ja lauantaina NHL-ottelut Tampereella Columbusta vastaan.

1.11. 18:00

Helsingissä on parin päivän ajan ollut poikkeuksellisen paljon NHL-tähtiä, kun Columbus Blue Jacketsin ja Colorado Avalanchen joukkueet ovat viettäneet kaupungissa aikaa ennen siirtymistä Tampereelle 4. ja 5. marraskuuta pelattaviin otteluihin.

Columbuksen Patrik Laine ja Joonas Korpisalo olivat tiistaina Uudessa lastensairaalassa jakamassa nimikirjoituksia potilaiden iloksi. Kaksikko sai vastalahjaksi lapsilta piirustuksia.

Coloradon joukkue puolestaan pääsi saunan lauteille. Joukkue julkaisi Twitter-tilillään hulvattoman videon, jossa joukkueen suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen toimii saunamestarina ja esitti laulutaitojaan.

Maanantaina Columbuksen joukkuetta viihdytti stand up -koomikko Ismo Leikola, ja ilmeistä päätellen vitsit osuivat hyvin kohdilleen.

”Kiitokset nauruista Ismo”, joukkueen Twitter-tilillä kirjoitettiin englanniksi ja suomeksi.

Ja toki joukkue on ehtinyt myös jäälle.

Avalanchen joukkue on niin ikään käynyt harjoittelemassa ja sen lisäksi joukkuehenkeä on rakennettu Löylyn saunassa. Ainakin muutama pelaaja uskaltautui myös kokeilemaan marraskuisen Suomen veden lämpötilaa.

Coloradon riveissä ovat suomalaisista mukana Mikko Rantanen, Artturi Lehkonen, maalivahti Justus Annunen ja maalivahtivalmentaja Jussi Parkkila.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut