Näin Patrik Laine saapui Suomeen Tampereen-pelejä varten – Columbus Blue Jackets alkoi tviitata yllättäen suomeksi ja esitteli turistinähtävyyksiä

Columbus Blue Jackets ja Colorado Avalanche pelaavat kaksi ottelua Nokia-areenassa perjantaina ja lauantaina. Blue Jackets on viettänyt turistipäivää Helsingissä maanantaina.

Patrik Laine selätti loukkaantumisensa parahiksi pelatakseen Nokia-areenassa.

31.10. 17:00

Aamulehti

Jääkiekon NHL-joukkueet Columbus Blue Jackets ja Colorado Avalanche saapuivat Helsinkiin maanantaina. Joukkueet pelaavat perjantaina ja lauantaina Tampereella Nokia-areenassa kaksi NHL-ottelua. Matka Tampereelle jatkuu myöhemmin tällä viikolla.

Ainakin Blue Jackets on jo aloittanut päivänsä Suomessa, vaikka joukkue lensi yön yli Helsinkiin. Seura alkoi tviitata maanantaina iltapäivällä yllättäen suomeksi. Joukkueen Twitter-tili uudelleentviittasi seuran toimittajan Jeff Svobodan julkaisuja ja selitti suomeksi Ohion ja Suomen välisestä aikaerosta. Joukkueella on Twitterissä yli puoli miljoonaa seuraajaa.

Lisäksi seura kertoi, ettei joukkue harjoittele tänään, koska se saapui vasta aamulla Suomeen. Sen sijaan tiedossa on joukkueen yhteistä virkistäytymistä ja päivällinen.

Pian seura esitteli Helsingin nähtävyyksiä. Svobodan Twitter-tilin perusteella joukkue on kierrellyt ainakin Helsingin tuomiokirkolla, Kauppatorilla, ja Esplanadilla.

Suomen syksystä joukkueet näkivät parhaat puolet saapuessaan, sillä aamupäivällä lentojen laskeutuessa oli aurinkoinen sää.

Jäälle Blue Jackets aikoo ensimmäistä kertaa Suomessa tiistaina.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut