Patrik Laine tervehtymässä odotettua nopeammin – Voi päästä mukaan Tampereen NHL-otteluihin

Laine pystyi laukomaan jo lyöntilaukauksia harjoituksissa.

Patrik Laine avasi maalitilinsä ennen loukkaantumistaan kauden avausottelussa Detroitia vastaan.

24.10. 14:44

NHL-tähti Patrik Laineen pelaaminen marraskuun alussa Tampereella näyttää huomattavasti todennäköisemmältä kuin vajaat pari viikkoa sitten.

Columbus Blue Jacketsin laitahyökkääjä loukkasi kyynärpäänsä kauden avausottelussa 13. lokakuuta Detroitia vastaan ja joutui jättämään pelin kesken. Laine ehti avata maalitilinsä ennen loukkaantumistaan.

Sairausloman pituudeksi arvioitiin 3–4 viikkoa, mutta nyt näyttää siltä, että Laine on pelikunnossa odotettua nopeammin.

Useat NHL-toimittajat kertoivat lauantaina Laineen osallistumisesta Columbuksen aamun harjoituksiin. Harjoittelu ei ollut pelkkää luistelua, vaan mukaan mahtui myös lyöntilaukauksia suoraan syötöstä, mikä on varsin hyvä merkki kyynärpäävamman parantumista ajatellen.

”Hän on menossa oikeaan suuntaan”, Columbuksen päävalmentaja Brad Larsen totesi.

Lauantaina loukkaantumisesta oli kulunut vasta kymmenen päivää. Blue Jackets lentää Suomeen 30. lokakuuta, ja nyt näyttäisi todennäköiseltä, että Laine on mukana.

Columbus kohtaa Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen tähdittämän Colorado Avalanchen Tampereella 4. ja 5. marraskuuta pelattavissa otteluissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut