Millainen on ilman sopimusta yhä olevan Patrik Laineen seuraava NHL-diili? – ”Uskomme reiluihin sopimuksiin”, GM Jarmo Kekäläinen kommentoi

Patrik Laine tienasi päättyneestä kaudesta Columbus Blue Jacketsissa 7,5 miljoonaa dollaria.

Patrik Laineella ei ole vielä sopimusta ensi kaudeksi. Kuva vuodelta 2021.

23.6. 12:45

NHL-jääkiekkoilija Patrik Laine pelasi hyvän kauden Columbus Blue Jacketsin riveissä, mutta sopimusta ei vielä ensi kaudeksi ole.

Jatkohaluja olisi, ja myös seuralla on kiinnostusta pitää 56 ottelussa 56 tehopistettä (26+30) tehnyt laitahyökkääjä riveissään. Suurin kysymysmerkki liittyy luonnollisesti palkkaan.

Laine tienasi päättyneellä kaudella yksivuotisesta sopimuksestaan 7,5 miljoonaa dollaria, mutta samaa summaa ei välttämättä irtoa ensi kaudeksi.

Blue Jacketsin general manager Jarmo Kekäläinen avasi sopimustilannetta The Athleticin haastattelussa.

”Siinä menee varmaan jonkin aikaa”, Kekäläinen sanoi viitaten sopimusneuvotteluihin, joissa aiheina ovat pääasiassa raha ja sopimuksen kesto.

”Heillä on omat ajatuksensa ja meillä omamme. Pääajatuksemme on saada kaikki sopimaan niin, että saamme rakennettua mestaruustason joukkueen. Uskomme reiluihin sopimuksiin, mutta pelaajien pitää ymmärtää, että hekin haluavat paremman joukkueen ympärilleen. Sen suhteen pitää siis tehdä pieniä kompromisseja.”

Lyhyessä sopimuksessa seuran pelivara on pienempi kuin pidemmässä, jolloin sopimusvuosien välisellä painotuksella voidaan tuoda tilaa palkkakaton alle.

Viime vuonna Laineen sopimus syntyi heinäkuun lopussa, joten kiirettä ei vielä ole.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut