Barkov pääsi syöttöpisteille Floridan voittaessa Washingtonin

New York Rangers voitti Pittsburgh Penguinsin ja väisti tippumisen pudotuspeleistä

Floridan Aleksander Barkov (16) ja Washingtonin Martin Fehervary (42) ottelun ensimmäisessä erässä Floridassa 11. toukokuuta.

12.5. 6:29

New York

Jääkiekon NHL:ssä New York Rangers voitti kotikaukalossaan Pittsburgh Penguinsin ja välttyi ainakin toistaiseksi tippumiselta pudotuspeleistä. Madison Square Gardenissa pelattu ottelu päättyi lukemin 5–3.

Pittsburghin tähtihyökkääjä Sidney Crosby lähti kaukalosta kesken toisen erän ylävartalovamman vuoksi. Pittsburghin Kasperi Kapanen sai peliaikaa runsaan 13 minuutin verran. Pisteitä Kapasen tilille ei ottelussa kirjattu. Edellisen kerran maineikkaaseen kiekkosukuun kuuluva Kapanen merkkautti itselleen syöttöpisteen joukkueiden edellisessä kohtaamisessa. Maaleja Kapanen ei pudotuspelien aikana ole onnistunut laukomaan.

Rangersin suomalaisvahvistus Kaapo Kakko puolestaan nappasi ottelussa syöttöpisteen. Kakko on heiluttanut maaliverkkoa meneillään olevassa pudotuspelisarjassa yhden kerran.

Kyseessä oli joukkueiden viides kohtaaminen pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella.

Pittsburgh johtaa ottelusarjaa voitoin 3–2, joten joukkueella on jälleen mahdollisuus tiputtaa New York pudotuspeleistä, kun ne kohtaavat seuraavan kerran perjantaina Penguinsin kotiareenalla.

Barkov syöttöpisteille Floridan voittaessa Washingtonin

Myös Florida Panthers nappasi kotivoiton, kun se isännöi vieraakseen tullutta Washington Capitalsia. Floridan voitto tuli kahden maalin erolla, lukemin 5–3.

Joukkueen suomalaiskapteeni Aleksander Barkov ei laukonut ottelussa maaleja, mutta antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Barkov on tähän saakka tehnyt pudotuspeleissä yhteensä viisi pistettä, joista maaleja on yksi.

Floridan Carter Verhaeghe sai tekemällään viidellä pisteellä tililleen joukkuekohtaisen playoff-ennätyksen. Verhaeghe teki ottelussa kaksi maalia ja tarjoili kolme syöttöä.

Voittonsa myötä Florida johtaa ottelusarjaa 3–2. Joukkueet kohtaavat kuudennen kerran Washingtonissa perjantaina, jolloin Floridalla on mahdollisuus ratkaista itselleen pudotuspelien ensimmäisen kierroksen voitto.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut