NHL saapuu Tampereelle marraskuussa: Nokia-areenassa saattaa nähdä Patrik Laineen – Katso ajankohta ja lippujen hinnat

Lippujen hinnat alkavat 69,90 eurosta ylöspäin Tampereella marraskuussa pelattaviin NHL-otteluihin. Columbus kohtaa kahdesti Coloradon.

Patrik Laineen edustama Columbus Blue Jackets kohtaa Nokia-areenassa Tampereella NHL-otteluissa Colorado Avalanchen marraskuussa 2022.

21.4. 14:00

Aamulehti

Jääkiekkoliiga NHL saapuu Suomeen ja Tampereelle pelaamaan marraskuussa 2022.

Tamperelainen jääkiekon supertähden Patrik Laineen edustama Columbus Blue Jackets pelaa Nokia-areenassa 4. ja 5. marraskuuta. Tampereella Columbus kohtaa kahdessa NHL:n virallisessa runkosarjan ottelussa toisen suomalaistähden Mikko Rantasen edustaman Colorado Avalanchen.

Tällä kaudella Columbuksessa on pelannut myös Ilveksestä tuttu maalivahti Joonas Korpisalo, ja joukkueen manageri on suomalainen Jarmo Kekäläinen.

Coloradoa ovat edustaneet tällä kaudella myös hyökkääjä Artturi Lehkonen ja maalivahti Justus Annunen, maalivahtivalmentajana on suomalainen Jussi Parkkila.

Columbus ja Colorado pelaavat Tampereella kaksi ottelua peräkkäisinä päivinä Nokia-areenassa. Aiemmin NHL-kiekkoa on pelattu Suomessa Helsingissä, mutta nyt maailman paras jääkiekkoliiga rantautuu ensi kertaa Tampereelle.

Liput Tampereen otteluihin tulevat myyntiin perjantaina 29.4.2022 kello 10. Edullisimmat liput maksavat 69,90 euroa, kalleimmat liput maksavat 299,90 euroa. Eri hintakategorioita on tasaisesti tällä välillä, ja myös VIP-paketteja tulee myyntiin.

NHL:n saapumisen taustalla on etenkin uusi Nokia-areena ja sen luomat mahdollisuudet.

”Olemme innoissamme, että saamme tuoda NHL Global Seriesin Tampereelle, joka on tunnetusti vahva kiekkokaupunki. Hienoa, että uusi Nokia-areena teki tämän mahdolliseksi”, iloitsi tapahtumien promoottori Minna Tuulari Live Nation Finlandista Aamulehdelle sähköpostitse. Live Nation Finland on järjestämässä Tampereen NHL-otteluita.

Ottelut ovat osa NHL:n Global Seriesiä, jossa joukkueet tulevat eurooppalaistähtiensä kanssa Eurooppaan pelaamaan alkukaudesta. Kausi on yhdeksäs, kun NHL saapuu pelaamaan Eurooppaan.

Lokakuussa Nashville Predators ja San Jose Sharks pelaavat runkosarjaa Tšekin Prahassa sekä harjoitusottelut lokakuussa Saksan Berliinissä ja Sveitsin Bernissä.

Patrik Laineen tilanteessa tulee huomioida, että hyökkääjän sopimus Columbuksen kanssa loppuu tähän kauteen. Laineen tulee tehdä jatkosopimus, jotta hänet nähtäisiin Tampereen NHL-otteluissa.

Colorado on kevään suurimpia suosikkeja voittamaan Stanley cupin, eli Tampereella voidaan nähdä tuoreita NHL-mestareita.

NHL Tampereella

Mitä: NHL-seurat saapuvat Suomeen ja Tampereelle pelaamaan kaksi virallista runkosarjaottelua.

Missä: Tampereen Nokia-areenassa.

Milloin: 4. ja 5. marraskuuta 2022.

Ketkä pelaavat: Columbus Blue Jackets ja Colorado Avalanche.

Tämän kauden suomalaiset: Patrik Laine ja Joonas Korpisalo Columbuksessa, Mikko Rantanen, Artturi Lehkonen ja Justus Annunen Coloradossa.

Liput: Tulevat myyntiin perjantaina 29.4.2022 kello 10.

Lippujen hinnat: Palvelumaksuineen alkaen 69,90 € / 99,90 € / 129,90 € / 169,90 € / 199,90 € / 249,90 € / 299,90 €. Myynnissä myös VIP-paketteja.

Missä lippuja myydään: Lippupiste ja livenation.fi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut