New Jersey kaatoi Vancouverin kotijäällään maalein 7–2 – isäntäjoukkueen Lammikko jäi tehopisteittä

Jo ensimmäisessä erässä selvään johtoon karannut New Jersey takoi toisessa erässä kolme maalia noin kolmeen minuuttiin.

New Jersey Devilsin New Nico Daws torjui Vancouver Canucksin Tanner Pearson ja Pavel Zacha maalintekoyrityksen.

1.3. 6:52

STT

Jääkiekon NHL:ssä New Jersey Devils otti selkeän kotivoiton vieraissa olleesta Vancouver Canucksista. Yhdysvaltain itärannikon paholaispartio kaatoi kanadalaisseuran maalein 7–2.

Maalintekijöitä oli ottelussa yhtä monta kuin maalejakin. New Jerseyn riveistä kaikkiaan kuusi pelaajaa sai kuitenkin napattua ottelusta maalin kylkeen myös syöttöpisteen, minkä lisäksi kahden pisteen miesten remmiin liittyi myös kaksi syöttöpistettä kopannut Nico Hischier.

Vancouverin suomalaishyökkääjä Juho Lammikko oli kaukalossa kymmenisen minuuttia, mutta poistui jäältä ilman tehopisteitä.

Kotijoukkue avasi maalitilin hieman ennen ensimmäisen erän puoliväliä ja kaahasi erän päätteeksi 3–0-johtoon.

Vancouverin onni näytti kääntyvän heti seuraavan erän toisella minuutilla, kun Vasili Podkolzin teki joukkueensa ensimmäisen maalin. Ilakointi jäi kuitenkin lyhyeen, sillä New Jerseyn Jesper Boqvist iski isäntien neljännen jo puolitoista minuuttia Podkolzin osuman jälkeen.

Devilsin ruotsalaishyökkääjä sai aikaan ketjureaktion ja reilun kolmen minuutin päästä tilanne oli jo 6–1. Erän ja joukkueensa viimeisen maalin teki Tanner Pearson, kun erää oli takana kahdeksan minuuttia ja 14 sekuntia.

Pearsonin 6–2-osuman jälkeen loppulukemat viimeisteli päätöserän ainoalla maalilla New Jerseyn Dougie Hamilton.

Torontolle kolmas voitto peräjälkeen

Yhdysvaltain pääkaupungissa Washingtonissa oli niin ikään vieraisilla kanadalaisseura. Kotijoukkue Washington Capitals isännöi Toronto Maple Leafsia. Washingtonin tasainen maali per erä -tahti ei riittänyt kuitenkaan kotivoittoon, vaan kanadalaiset veivät voiton maalein 5–3.

Ottelun kovin maalinikkari oli isäntäjoukkueen Tom Wilson, joka heilutti verkkoa kahdesti. Ensin Wilson takoi kiekon maaliin toisen erän puolivälin tienoilla ja toisti onnistumisensa päätöserän toisella minuutilla.

Eniten pisteitä sen sijaan kilahti Wilsonin joukkuetoverin John Carlsonin tilille. Carlson otti syöttöpisteen jokaisesta joukkueensa maalista.

Toronton riveistä kaksi syöttöpistettä irtosi John Tavares ja Mitchell Marner. Maalin ja syöttöpisteen ottivat sen sijaan Justin Holl ja Rasmus Sandin.

Torontolle voitto oli jo kolmas peräkkäinen, kun taas Washington tilillä on yhtä monta perättäistä häviötä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut