Aleksander Barkov loukkaantui, olympialaiset eivät ole vaarassa - NHL - Aamulehti

Aleksander Barkovin tilanteesta lisätietoja: olympiamatka ei ole vaarassa

Televisiokanava TSN:n mukaan Barkov on sivussa vain 3–4 viikkoa.

Aleksander Barkov talutettiin kaukalosta keskiviikkoyön NHL-kierroksella.

19.11. 21:21

Leijonien olympiajoukkueessa isoon rooliin kaavailtu Aleksander Barkov selvisi säikähdyksellä keskiviikkoyön NHL-kierroksella saamastaan osumasta.

New York Islandersin Scott Mayfield taklasi Florida Panthersin Barkovia sillä seurauksella, että suomalaistähden polvi vääntyi ja hänet jouduttiin taluttamaan ulos kaukalosta.

Tilanne näytti huolestuttavalta paitsi Barkovin itsensä myös Leijonien olympiajoukkueen kannalta. Olympiaturnaus alkaa helmikuun alussa.

Televisiokanava TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun kertoi Panthers-tähden vammasta uusimman tilannepäivityksen perjantain vastaisena yönä. Barkovin odotetaan olevan sivussa vain 3–4 viikkoa.

”Vamma ei ole lainkaan niin paha kuin olisi voinut kuvitella, kun katsoo taklausta. Panthers vältti katastrofin”, LeBrun sanoo.

Joukkueen päävalmentaja Andrew Brunette kertoi jo aiemmin, että Barkov ei joudu leikkaushoitoon, mutta hänen paluuaikataulunsa oli vielä tuolloin hämärän peitossa.

LeBrunin mukaan Panthers on luottavainen Barkovin pikaiseen paranemiseen, eikä aio näin ollen hankkia korvaavia pelaajia hänen tilalleen.

Suomalaissentteri on ahminut tämän kauden 15 ottelussaan 9+8=17 tehopistettä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut