Kaapo Kakko johdatteli kautensa toisella maalilla Rangersin voittoon Canadiensista - NHL - Aamulehti

Aleksander Barkovin polvi vääntyi ikävän näköisesti – pelin jälkeen huojentava tieto: ”Toivottavasti hän on kunnossa”

Videolta näkee, että tamperelaisen polvi vääntyi pahasti. Kaapo Kakko vaikuttaa saaneen maalihanansa auki.

Anthony Duclair auttoi Aleksander Barkovin pois jäältä polvivamman jälkeen.

17.11. 6:05 | Päivitetty 17.11. 10:06

STT, New York

Aleksander Barkov syötti Florida Panthersin ensimmäisen maalin, mutta joutui jättämään pelin New York Islandersia vastaan kesken loukkaantumisen takia NHL:ssä. Panthers voitti 6–1 ja on voittanut kauden kaikki kahdeksan kotiotteluaan.

Barkov joutui toisessa erässä jättämään pelin kesken sen jälkeen kun hän oli kolauttanut polvensa Rangersin Scott Mayfieldin polveen. Videolta näkee, että tamperelaisen polvi vääntyi ikävän näköisesti.

Ottelun jälkeen kuultiin toiveita herättäviä viestejä, sillä Barkovin nähtiin kävelevän. Hänen vammaansa on tarkoitus tutkia tarkemmin keskiviikkona.

”On vaikeaa menettää hänet. Hän on johtajamme ja paras pelaajamme. Tarvitsemme häntä päästäksemme sinne minne haluamme. Toivottavasti hän on kunnossa”, Panthersin Patric Hörnqvist sanoi NHL:n nettisivuilla.

Kakko osui

Kaapo Kakko pelasi NHL-kauden ensimmäiset kymmenen ottelua ilman tehopisteitä, mutta teki toisessa peräkkäisessä ottelussa maalin, kun hänen joukkueensa New York Rangers nujersi Montreal Canadiensin 3–2.

Kakko laukoi kauden toisen maalinsa Artemi Panarinin syötöstä ja vei Rangersin 1–0-johtoon avauserässä.

”En puhu vain parista viime ottelusta, mutta koko joukkue pelaa mahtavasti juuri nyt. Voitamme pelejä, ja koko joukkueen tunnelma on hyvä”, Kakko sanoi NHL:n nettisivuilla.

20-vuotias kolmannen kauden hyökkääjä teki viime kaudella 48 NHL-ottelussa yhdeksän maalia, mutta kuluva kausi alkoi häneltä tehottomasti.

”Olen odottanut näitä maaleja. Menen maalille ja kaverit löytävät minut, eikä minun tarvitse kuin laukoa tyhjään maaliin. Joskus se on näin helppoa”, Kakko sanoi.

”Nyt puhun vain meidän ketjustamme: saimme paljon paikkoja, mutta teimme vain yhden maalin joten se ei ollut parasta, mutta teimme kuitenkin tarpeeksi voittaaksemme”, Kakko jatkoi.

Rangersin valmentaja Gerard Gallant oli samaa mieltä Kakon kanssa joukkueensa edistymisestä.

”Joukkueen pelaajat ovat oppineet tuntemaan toisensa aika hyvin. Juuri nyt kaikki loksahtaa paikoilleen. Mielestäni pelasimme todella hyvän ottelun tänä iltana”, Gallant sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut