Lempinimeen viittaava Halloween-kuva Jesse Puljujärvestä ja hänen tyttöystävästään riemastuttaa Edmontonissa - NHL - Aamulehti

Lempinimeen viittaava Halloween-kuva Jesse Pulju­järvestä ja hänen tyttö­ystävästään riemastuttaa Edmontonissa

Puljujärvi on saanut lempinimen ”biisonikuningas”, joten asuvalinta tuskin yllättää ketään.

Jesse Puljujärvi on ollut mainiossa vireessä alkukaudella.

9.11. 9:29

Hyökkääjä Jesse Puljujärvi on ottanut paikkansa Edmonton Oilersin ykkösketjussa ja fanien sydämissä loistavilla otteillaan, ja maanantaina mies riemastutti uudella tavalla.

NHL:n ykköstähden Connor McDavidin rinnalle Oilersin ykkösketjuun päässyt Puljujärvi on tehnyt kymmenessä ottelussa tehot 5+7 ja hurmannut työnteollaan.

Hyvät otteet ja kohtaaminen biisonin kanssa Elk Islandin kansallispuistossa ovat tuoneet lempinimen ”Biisonikuningas”, joten Puljujärven asuvalinta Halloween-juhliin tuskin yllätti ketään.

Puljujärvi oli pukeutunut lempinimensä mukaan biisonikuninkaaksi, jolla oli kruunu päässään. Hän julkaisi kuvan itsestään tyttöystävänsä Monica Malisen ja pariskunnan Jaffa-koiran kanssa Instagramin tarinat-osiossa.

”Myöhäinen Halloween”, kuvan yhteydessä luki.

Oilers jakoi kuvan Twitter-tilillään, johon kertyi nopeasti ihastuneita kommentteja. Kuvan voi katsoa kokonaisena täältä.

”Hän näyttää niin onnelliselta”, kirjoittaa yksi kommentoija, ja Puljujärven tavaramerkiksi muodostunut leveä hymy ihastuttaa muitakin.

”Hänen hymynsä on niin aito.”

”Miten emme voisi rakastaa Jessen tarttuvaa elämäniloa?” yksi kyselee.

”Jesse on suosikkipelaajani, ja tämä on juuri sitä sisältöä, jota haluan.”

Kymmenestä ottelusta peräti yhdeksän voittanut Oilers kohtaa seuraavaksi keskikastin Detroit Red Wingsin, joten Puljujärven hymyn voi odottaa välähtävän myös keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut