Penguinsin Kapanen avasi kauden maalitilinsä kypärätempulla – Florida tarjoili Carolinalle ensimmäisen tappion - NHL - Aamulehti

Penguinsin Kapanen avasi kauden maalitilinsä kypärätempulla – Florida tarjoili Carolinalle ensimmäisen tappion

Pittsburgh Penguinsin johto luisui, ja kohtaaminen Minnesota Wildin kanssa venyi voittolaukauskisaan.

Panthersin suomalainen Anton Lundell vastasi joukkueen kolmannesta maalista Hurricanesia vastaan.

7.11. 7:59

Jääkiekon NHL:ssä Pittsburgh Penguinsin Kasperi Kapanen taituroi kypärätempun joukkueen kohdatessa Minnesota Wildin.

Peli ratkesi vasta voittolaukauskisassa, jonka seurauksena Penguins taipui Wildille 4–5-lukemin.

Kapanen avasi ottelussa kauden maalitilinsä ja on nyt tehnyt yhteensä kolme maalia. Suomalainen onnistui kahdesti ensimmäisessä erässä. Kapasen uurastuksen ansiosta pittsburghilaiset olivat erän päätyttyä 2–1-johdossa.

Toisella jaksolla joukkue onnistui kasvattamaan johtoaan, mutta Wild pääsi myös kaventamaan. Kapanen osui kolmannen kerran kolmannella jaksolla, ja Pittsburgh oli jo 4–2-johdossa. Wild kuitenkin kipusi tasoihin.

Kapanen oli myös Pittsburghin viimeinen laukoja voittolaukauskisassa, mutta Wildin maalivahti Cam Talbot onnistui torjunnassaan. Kapasen jälkeen laukomaan pääsi Minnesotan Nick Bjugstad, joka sai kiekon verkkoon.

”Pelaajat saavat mahdollisuuksia, ja joko he käyttävät niitä hyväkseen tai eivät. Heitä valmennetaan parantamaan, jotta seuraavan kerran, kun saamme tällaisen tilanteen, he voivat reagoida ja oppia”, Penguinsin apuvalmentaja Todd Reirden pohti joukkueen Twitter-tilin tviitissä pelin jälkeen.

Raannalle ylävartalovamma törmäyksestä

Florida Panthers tarjoili Carolina Hurricanesille kauden ensimmäisen tappion. Floridalaiset takoivat ensimmäisessä erässä jo neljä maalia ja viimeistelivät 5–2-voiton kolmannella jaksolla tyhjään maaliin.

Panthersin suomalainen Anton Lundell vastasi joukkueen kolmannesta maalista. Carolinassa Teuvo Teräväinen nappasi syöttöpisteen joukkueensa toisesta osumasta.

Carolina vaihtoi maalivahtinsa Antti Raantaan aiemmin neljä maalia läpi päästäneen Frederik Andersenin tilalle. Raanta ehti torjua neljä laukausta, mutta sai NHL:n verkkosivujen mukaan pelitilanteessa ylävartalovamman. Raanta törmäsi Panthers-hyökkääjä Ryan Lombergiin, minkä seurauksena Andersen palasi kaukaloon. Lomberg sai tilanteesta rangaistuksen.

Panthers kertoi aiemmin Twitter-tilillään, että joukkueen suomalaiskapteeni ja kärkitähti Aleksander Barkov ei ollut pelaamassa ottelussa Hurricanesia vastaan. Seuran mukaan Barkovilla on alavartalovamma.

Detroit Red Wings voitti Buffalo Sabresin 4–3 jatkoajalle venyneessä ottelussa. Buffalo ehti olla jo 1–3-tappiolla, mutta aloitti kirinsä kolmannen erän loppupuoliskolla.

Sabresin 3–1-maalin verkkoon ohjasi joukkueen Arttu Ruotsalainen.

Muut ottelut

Toronto–Boston 5–2 (1–1, 2–0, 2–1)

Montreal–Las Vegas 2–5 (2–0, 0–3, 0–2)

Winnipeg–NY Islanders 0–2 (0–1, 0–0, 0–1)

Washington–Philadelphia 1–2 (0–0, 0–2, 1–0)

Columbus–Colorado 4–2 (1–1, 0–1, 3–0)

Arizona–Seattle 5–4 (1–3, 1–0, 3–1)

Calgary–NY Rangers 6–0 (1–0, 2–0, 3–0)

San Jose–New Jersey vl. 2–3 (0–0, 1–1, 1–1, 0–0, 0–1) (Janne Kuokkanen 1+0)

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut