Mikko Rantanen tarjoili ilmiömäisen maalisyötön – huippuilta nosti suomalaisen NHL-pörssin kärkeen - NHL - Aamulehti

Mikko Rantanen tarjoili ilmiömäisen maalisyötön – huippuilta nosti suomalaisen NHL-pörssin kärkeen

Rantanen nousi kahden tehopisteen illan myötä NHL:n pudotuspelien pistepörssin jaetulle kärkipaikalle. Hän on takonut playoffeissa saldon 5+8=13.

Colorada Avalanchen ja San Jose Sharksin sarja on 2-2 tasatilanteessa.

3.5.2019 8:14

Colorado Avalanche nuiji San Jose Sharksin kotikentällään maalein 3-0. Ottelun ensimmäinen osuma nähtiin vasta toisen erän 11. minuutilla, kun tulokaspuolustaja Cale Makar lähetti kiekon kohti Sharksin maalia.

Mikko Rantasen ohjauksen Philipp Grubauer vielä torjui, mutta irtopalan hakkasi sisään suomalaisen tutkapari Nathan MacKinnon.

Katso MacKinnonin maali oheiselta Viasatin videolta:

Avalanchen kolmannen erän alun 2-0-ylivoimamaalissa Brent Burns otti antisankarin viitan harrteilleen. Tehopuolustaja epäonnistui ensin purussaan ja tunaroi hetken kuluttua pahemman kerran maalin edessä. Se ei vie silti kunniaa pois Rantasen syötöltä, josta Colin Wilson pääsi huudattamaan denveriläisyleisöä. Suomalainen epäonnistui laukauksessaan, mutta pääsi Burnsin sähläyksen johdosta irtokiekkoon kiinni Grubauerin edessä ja sai sen livautettua jalkojensa välistä takatolpalle ehtineelle Wilsonille.

Lopussa Erik Johnson naulasi loppulukemat 3-0 tyhjään Sharks-maaliin.

Katso Rantasen esityö oheiselta Viasatin videolta:

Huimavireinen Rantanen nousi kahden tehopisteen illan myötä NHL:n pudotuspelien pistepörssin jaetulle kärkipaikalle. Hän on takonut playoffeissa saldon 5+8=13. Hän tasoissa MacKinnonin kanssa, jolla koossa pisteet 6+7.

Sarja on tasan 2-2.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos