Emil Larmi nostettiin NHL:ään ”farmin farmista”, koska seurakaveri hukkasi passinsa - NHL - Aamulehti

Emil Larmi nostettiin NHL:ään ”farmin farmista”, koska seurakaveri hukkasi passinsa

Emil Larmi hyppäsi ECHL:stä Pittsburgh Penguinsin NHL-miehistöön.

Emil Larmi on matkannut joukkueesta toiseen.

4.1.2020 18:37

Jääkiekon NHL-seura Pittsburgh Penguins ilmoitti lauantaina kutsuneensa suomalaismaalivahti Emil Larmin miehistöönsä. Larmi liittyy Penguinsin joukkueeseen ”farmin farmista” ECHL:stä, missä hän on pelannut Wheeling Nailersin riveissä.

Casey DeSmith, jonka oli määrä liittyä Pittsburghiin, oli estynyt hukattuaan passinsa, Penguins ilmoitti tiedotteessa.

Viime kaudella SM-liigan mestaruuden HPK:ssa voittanut Larmi aloitti kautensa AHL:ssä, mutta tie vei joulukuun puolen välin jälkeen ECHL:ään. Larmi ”nostettiin” takaisin AHL:ään muutaman päivän päästä jouluaattona ja pomputtelu jatkui joulukuun 28. päivänä, kun maalivahti määrättiin jälleen ECHL:ään.

Larmi ei todennäköisesti ole saamassa NHL:ssä peliaikaa tuoreen kutsun myötä, sillä Pittsburghin maalivahtihierarkian kärjessä olevat Tristan Jarry ja Matt Murray ovat molemmat pelikunnossa. Larmi sai kutsun NHL-porukan mukaan, sillä Jarry jäi Pittsburghiin, kun joukkueen muut pelaajat matkustivat Kanadan puolelle pelaamaan Montreal Canadiensia vastaan.

Penguins kohtaa Canadiensin Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä ja siitä 22 tunnin kuluttua on kotiottelu Florida Panthersia vastaan. Murrayn on määrä pelata ensimmäinen ottelu ja Jarryn toinen.

Lähde: Pittsburgh Hockey Now

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos