Jarmo Kekäläisen Columbus tekemässä sensaatiota! NHL:n runkosarjan ylivoimainen voittaja on nyt kuilun partaalla - NHL - Aamulehti

Jarmo Kekäläisen Columbus tekemässä sensaatiota – NHL:n runkosarjan ylivoimainen voittaja on nyt kuilun partaalla

Columbus Blue Jackets nousi ottelusarjassaan jo 3–0-johtoon, kun se kukisti NHL:n runkosarjan voittajan Tampa Bay Lightningin viime yönä maalein 3–1.

NHL:n runkosarjan paras joukkue Tampa Bay on hätää kärsimässä pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Columbusta vastaan. Tähtihyökkääjä Steve Stamkosin ilmeet käyvät ottelu ottelulta vakavimmiksi.

15.4.2019 7:17

Suomalaisen GM:n Jarmo Kekäläisen johtama NHL-joukkue Columbus Blue Jackets on vastaamassa NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen jymypaukusta.

Columbus nappasi maanantain vastaisena yönä 3–1-voiton Tampa Bay Lightningista, NHL:n runkosarjan ylivoimaiseen näytöstyyliin voittaneesta joukkueesta.

Huimat 128 tehopistettä runkosarjassa mättänyt Tampan venäläistähti Nikita Kutsherov kärsi ottelussa pelikieltonsa, jonka hän sai edellisessä ottelussa laitataklauksesta, jonka kohteena oli Columbus-puolustaja Markus Nutivaara. Tampalta puuttui myös elintärkeä ruotsalaispakki Victor Hedman.

Voitto oli Columbukselle jo kolmas, Tampa on toistaiseksi nollilla, joten ottelusarja voi ratketa jo keskiviikon vastaisena yönä Columbuksen toisessa kotiottelussa.

– Olen iloinen siitä, miten olemme edenneet ja tehneet työtämme, Columbus-päävalmentaja John Tortorella kuvaili ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessaan.

Katso maalikooste ottelusta Viasatin videolta.

Pittsburgh ahdingossa

Pienoisena yllätyksenä voi pitää myös Pittsburgh Penguinsin ja New York Islandersin välisen ottelusarjan tilannetta. Islanders johtaa viime yön 4–1-voiton myötä niin ikään otteluvoitoin 3–0.

Suomalaishyökkääjät Leo Komarov ja Valtteri Filppula ovat olleet tehokkaina Islanders-nutussa, niin myös viime yönä. Komarov iski Islandersin 3–1-maalin ja Filppula tarjoili pelissä kaksi maalisyöttöä.

Komarov on tehnyt toistaiseksi 1+1 tehopistettä ja Filppula tehot 0+3.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos