Patrik Laineen hirvittävä tykki pudotti kaksi vastustajaa – vastustaja teki huiman paluun: ”Hän on soturi” - NHL - Aamulehti

Patrik Laineen hirvittävä tykki pudotti kaksi vastustajaa – vastustaja teki huiman paluun: ”Hän on soturi”

Patrik Laine pelaa pitkää maalitonta putkea, mutta laukaisuintoa kuiva kausi ei ole vienyt.

Patrik Laineen laukaus satuttaa.

9.11.2019 15:32

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine pelasi viime yön NHL-kierroksella kymmenennen peräkkäisen maalittoman pelinsä.

Homma ei kiikasta yrityksestä vaan sihdistä. Jetsin suomalaistykki laukoi Vancouver Canucksia vastaan viisi kertaa maalia kohti ja mukaan mahtui myös blokattuja kuteja.

Ottelun toisessa erässä Laine pääsi ylivoimalla tälläämään paraatipaikaltaan, mutta Canucksin Chris Tanev heittäytyi vailla pelkoa kiekon tielle.

Laukaus oli niin raju, että Tanev kellahti jäälle tuskissaan eikä vielä jäältä poistuessaan meinannut pysyä pystyssä.

Kanadalainen ei ole kuitenkaan turhaan niittänyt mainetta korkealla kipukynnyksellään. Hän palasi kaukaloon vielä saman erän aikana.

– En pysty sanomaan tarpeeksi hyviä asioita hänestä. Ihmisenä hän on yksi parhaista joukkuekavereista joita minulla on ollut. Aina kun näet joukkuekaverisi tekemässä noin illasta toiseen, arvostat häntä paljon. Hän on soturi ja uskomaton siinä, mitä tekee, Troy Stecher ylisti Tanevia erätaukohaastattelussa.

Tanev ei ollut ottelussa ainoa Laineen laukauksen uhri. Myös Tyler Myersin tasapaino järkkyi suomalaisen ampuman kiekon voimasta.

Jets voitti ottelun 4-1, mutta Laine jäi ilman tehopisteitä.

Katso Laineen laukaus Tanevia päin Viasatin videolta:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: