Kotijoukkueen kannattajat nauroivat Patrik Laineelle - NHL - Aamulehti

Kotijoukkueen kannattajat nauroivat Patrik Laineelle – Winnipeg Jets poistui trilleristä voittajana

Winnipeg Jets voitti Toronto Maple Leafsin voittolaukauskisassa.

Patrik Laineen edustama Jets haki voiton Torontosta.

9.1.2020 6:55

Winnipeg Jets ja Toronto Maple Leafs iskivät maaleja vuoron perään Torontossa pelatussa ottelussa. Voitto kirjattiin lopulta Jetsille voittolaukauskisan jälkeen 4–3.

Toronton Kasperi Kapanen sai syöttöpisteen joukkueensa 2–2-tasoitusmaaliin. Jetsin Patrik Laine onnistui maalinteossa voittolaukauskisassa joukkueensa toisena laukojana.

Auston Matthews ja Mitch Marner juonivat Maple Leafsin 1–1-tasoitusmaalin.

Toronton joukkueesta vireessä oli etenkin Auston Matthews, joka teki varsinaisella peliajalla kaksi maalia. Jälkimmäinen oli 3–3-tasoitusmaali vain 14 sekuntia ennen kolmannen erän päättänyttä summeria. Matthews onnistui myös voittolaukauskisassa.

Voittolaukauskisassa Matthews laukoi Laineen jälkeen. Molemmat maalit olivat komeaa katsottavaa.

Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Osalle faneista Maple Leafsin ja Jetsin kohtaamisissa on kyse pisteiden jakamisen lisäksi myös Laineen ja Matthewsin vertailemisesta.

Matthews oli kesän 2016 ykkösvaraus, ja Laineen nimi huudettiin varaustilaisuudessa toisena. Suomen aikaa torstain vastaisena yönä pelatun ottelun aikana Twitterissä julkaistiin video, jossa Laineelle huudellaan asiasta Toronton kotihallissa.

– Laine, olen pahoillani, Matthews on parempi, mies huutaa suomalaiselle.

Laine vastasi huutamalla jotain takaisin ja suuntasi kentälle, ja video päättyi kotijoukkueen kannattajien naurunremakkaan.

Pohjoisamerikkalaisen Spittin’ Chiclets -podcastin julkaisema video sai muutamassa tunnissa kymmeniä tuhansia katselukertoja.

Mikäli video ei näy alla, voit katsoa sen tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos