Mikko Rantanen nöyryytti Devils-peluria yhdellä kädellä - Barkovin hirmuvire jatkuu - NHL - Aamulehti

Mikko Rantanen nöyryytti Devils-peluria yhdellä kädellä - Barkovin hirmuvire jatkuu

Mikko Rantanen on todellinen härkä kulma- ja päätyväännöissä.

18.3.2019 7:20

Pudotuspeleihin mielivä Colorado kaatoi New Jerseyn viime yönä 3-0. Voittopelin takuumiehenä oli nollapelin pelannut Philipp Grubauer. Miehelle kertyi koppeja vain 15, mutta hänet valittiin silti pelin ykköstähdeksi. Myös Nathan MacKinnon oli iskussa tehoilla 1+1.

Mikko Rantanen jäi sen sijaan ilman pisteitä, mutta suomalainen esitti silti kenties illan väkevimmän suorituksen. Rantanen nöyryytti Blake Colemania Devils-maalin oikein kunnolla. Kun hyökkääjä yritti pysäyttää Rantasen, suomalainen pyörähti alta pois ja teki yhdellä kädellä legendaarisen takarautakynän.

Jos video tilanteesta ei näy laitteellasi, voit katsoa sen täältä.

Voitosta huolimatta Coloradolla on yhä matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan neljä pistettä. Devilsin playoff-haaveet ovat sen sijaan jo menneet aikoja sitten.

Floridan Aleksander Barkov jatkoi oivaa kevätvirettään, vaikka Panthers hävisi Anaheimille 2-3. Suomalaissentteri venytti pisteputkensa kahden syöttöpisteen myötä jo kuuden ottelun mittaiseksi, minkä aikana Barkov on mättänyt tehot 2+13.

Tappion myötä Floridan ero viimeiseen pudotuspelipaikkaan venyi jo kahdeksaan pisteeseen, kun joukkueella on enää kymmenen ottelua runkosarjaa pelaamatta. Anaheimilla pudotuspelit jäävät haaveeksi.

NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos