Rantanen ja Aho pöllyttivät verkkoa NHL:n tähdistöottelussa – Rantanen teki neljä maalia - NHL - Aamulehti

Rantanen ja Aho pöllyttivät verkkoa NHL:n tähdistöottelussa – Rantanen teki neljä maalia

27.1.2019 9:37

Suomalaiset jääkiekkoilijatähdet Mikko Rantanen ja Sebastian Aho ovat kumpikin onnistuneet maalinteossa NHL:n tähdistöottelussa.

Tähdistötapahtumassa vastakkain pelasivat ensin keskinen divisioona ja Tyynenmeren divisioona sekä toisessa ottelussa metropolidivisioona ja Atlantin divisioona. Näiden ottelujen voittajat pelasivat vielä vastakkain.

Joukkueet pelasivat kaksi kymmenen minuutin mittaista erää, ja kaukalossa oli yhtä aikaa yhdestä joukkueesta kolme kenttäpelaajaa.

Keskistä divisioonaa edustanut Rantanen teki ensin kaksi maalia ja antoi yhden maaliin johtaneen syötön, kun Tyynenmeren divisioonan joukkue kaatui maalein 10–4. Pekka Rinne pelasi ensimmäisen erän keskisen divisioonan maalilla ja torjui kahdeksan kertaa.

Metropolidivisioonan paidassa pelannut Sebastian Aho teki yhden maalin, kun metropolidivisioonan joukkue voitti Atlantin divisioonan 7–4.

Rantanen ja Aho kohtasivat lopulta voittajien eli keskisen divisioonan ja metropolidivisioonan ottelussa. Rantanen teki tässäkin kamppailussa kaksi maalia ja ansitsi syöttöpisteen. Sebastian Ahon tehot olivat 1+1. Ottelu päättyi Ahon ja metropolidivisioonan eduksi maalein 10–5. Pekka Rinne pelasi tässä kohtaamisessa toisen erän ja torjui kuusi kertaa.

Metropolidivisioonan joukkueesta kunnostautuivat erityisesti Sidney Crosby ja Mathew Barzal, jotka tekivät kumpikin kaksi maalia ja ansaitsivat kolme syöttöpistettä.

Muista suomalaisista jäällä nähtiin myös puolustaja Miro Heiskanen, joka pelasi keskisen divisioonan joukkueessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: