Erik Haulalle paha loukkaantuminen, kannettiin paareilla pois kaukalosta – Joukkuekaveri: "Tuollaista et halua nähdä” - NHL - Aamulehti

Tältä näytti Vegasin Erik Haulan paha loukkaantuminen, sentteri kannettiin paareilla pois kaukalosta – Myös Montrealin Joel Armia jätti kentän kovan taklauksen jälkeen

Maple Leafsin ja Golden Knightsin henkilökunta riensi selvittämään Erik Haula tilaa jäälle.

7.11.2018 6:44 | Päivitetty 7.11.2018 9:31

Vegas Golden Knightsin sentteri Erik Haula loukkaantui yön NHL-kierroksella. Haula loukkaantui Patrick Marleaun taklauksen seurauksena ottelun kolmannessa erässä. Suomalainen loukkasi tilanteessa ilmeisesti oikean jalan polvensa.

Tilanne veti Air Canada Centren yleisön hiljaiseksi. Heti taklauksen jään pintaan retkahdettuaan Haula alkoi elehtiä kovissa kivuissa. Useamman minuutin kestäneen hoito-operaation päätteeksi hänet nostettiin paareille ja vietiin ulos kaukalosta.

Matkan aikana Haula huojensi yleisön ja kanssapelaajien epätietoisuutta nostamalla peukalonsa pystyyn.

Katso tilanne videolta:

NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

Tarkemmat tutkimukset kertovat lisää Haulan tilasta.

–Tiedämme lisää huomenna, Golden Knightsin valmentaja Gerard Gallant sanoi.

–Se ei tietenkään näyttänyt hyvältä jäällä, mutta en ole kuullut mitään vielä huollolta tai lääkäreiltä.

Ensimmäisensä Haulan luo ehti ottelun tuomari.

Erik Haula nostettiin paareille ja vietiin pois kaukalosta.

Taklaus oli täysin normaali

Marleaun taklaus oli normaali keskialueen taklaus, jossa Haula joutui laitaa vasten melko kevyellä voimalla. Maple Leafsin tähti ei edes tajunnut tapahtunutta ennen kuin pääsi vaihtopenkille ja huomasi, mihin muiden huomio on keskittynyt.

–Toivon vain, että hän on ok. Se oli outo juttu nähdä. En voi oikein muuta ajatellakaan. Toivon vain, että hän on ok, Marleau harmitteli.

Haula, 27, kuuluu Golden Knightsin avainpelaajiin. Viime kaudella porilainen pelasi uransa parhaan kauden ja saldotti yhteensä 55 tehopistettä. Nyt hän lienee pitkään poissa joukkueen vahvuudesta.

–Se oli paha. Tuollaista et halua nähdä, joukkuekaveri Cody Eakin totesi.

–Hän on iso osa meidän joukkuettamme.

Maple Leafs voitti ottelun maalein 3–1.

Myös Joel Armia loukkaantui

New York Rangersin Brendan Smithin myöhässä tullut taklaus päätti Montrealin Joel Armian pelin. Armia loukkaantui Smithin keskialueen polvitaklauksessa viime yönä pelatun ottelun toisessa erässä. Rangers-puolustaja tuomittiin teostaan kahden minuutin jäähylle.

Montreal Canadiensin valmentaja Claude Julien sanoi, että suomalaisen tilanteesta saadaan lisää tietoa keskiviikkona. Viime peleissä Armia on pelannut samassa ketjussa Artturi Lehkosen ja Jesperi Kotkaniemen kanssa. Kolmikko jäi ilman tehopisteitä vierailulla Madison Square Gardenissa.

Armia testasi jalkaansa ennen poistumista koppiin:

NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

Toissayönä New York Islandersin rankkareilla kaatanut Canadiens meni Manhattanilla 3–1-johtoon, mutta kotijoukkue vastasi neljästä seuraavasta maalista ja voitti luvuin 5–3.

Ottelun huikein suoritus oli puolustaja Neal Pionkin kuljetus koko kentän läpi, joka jäi ottelun voittomaaliksi.

Katso Pionkin tyylipuhdas suoritus alta:

NHL on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos