Aamujää summaa Helsingin NHL-pelin ja Laineen sekä Barkovin - NHL - Aamulehti

Patrik Laineen hattutemppu unohtui nopeasti, kun rautakorpelainen huolestuneisuus valtasi Aamujään – Aleksander Barkovin kohtalo hirvitti: "Ei 120, vaan 140 kiloa lihaa päälle"

Patrik Laine pelaa Lowryn laidalla kolmosketjussa.

2.11.2018 11:00

Patrik Laine paukuttaa taas maaleja, joten Tampereella kaikki hyvin? Kyllä ja ei, jos on uskominen Aamulehden kiekkotoimittajia Pekka Aalto ja Tapani Saloa. He olivat torstaina seuraamassa Floridan ja Winnipegin NHL-ottelua Helsingissä, joka päättyi Jetsin 4–2-voittoon.

Laine viimeisteli kolme maalia, joista kaksi ylivoimalla ja yhden tyhjään maaliin. Hänen taianomainen kykynsä dominoida kaukalossa yhden onnistuneen suorituksen jälkeen herätti ihastusta kiekkotoimittajissa. Rautakorpelaista huolta Aamujää-videolla puolestaan aiheuttaa pelaaminen tasakentin.

Aleksander Barkovin (0+1) suoritus oli kaksikon mielestä varsin hyvä, vaikka tappio tulikin. Panthersin kapteenilla oli iso rooli Jetsin ykkösketjun pimentämisessä.

Dustin Byfuglienin taklaus Barkoviin pelästytti hetkeksi. Videolla puidaan sentterin parantunutta fysiikkaa, jonka ansiosta hän on iskunkestävä.

Tässä Aamujää suoraan Areenasta:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos