Käärijähuuma on vallannut Tavara-aseman viisukatsomon – Skumpat valmiina torijuhliin

Tampereella järjestetään tänä yönä useampikin viisukatsomo. Tavara-aseman Euroviisubileissä kuohujuoma virtasi ja huuma oli korkealla jo kauan ennen ovien aukeamista.

”Yöllä torille ja shampanjaa päälle.” Petri Heino (vas.), Sanna Seurujärvi, Esko Niskala sekä Ilona ja Janne Tuominiemi ovat hirveitä viisufaneja.

Tampereen Tavara-aseman Euroviisubileissä Käärijän voittoon uskotaan lujasti. Tietenkään kukaan ei tunnusta olevansa ehdottoman varma, mutta kuohujuomat on suurimmalla osalla jo varattuna yön torijuhlia varten.

Itse bileistä odotetaan iloista kisakatsomoa. Viisujen suvaitsevaisuus ja karnevaalihenki vievät mukanaan. Myös Tavara-aseman oheisohjelmaa visoineen ja burleskiesityksineen odotetaan innolla.

”Nyt on elämän viisukevät. Käärijä on niin upea persoona ja ilmiö”, toteaa pitkän linjan viisufani Sanna Seurujärvi ystävineen.

Tampereen Tavara-aseman ovelle muodostui hyvänlainen jono ennen ovien aukeamista.

Viisukatsomoon saapuvista useammallakin on kuohuvat valmiina Käärijän voittoa ja torijuhlia varten.

Euroviisuissa Aino Havukaista ja Sami Toivosta viehättää suvaitsevaisuus ja karnevaalimeininki. ”Aina olemme katsoneet, mutta nyt kolahtaa erityisesti.”

”Hauskaa nähdä, miten porukka on mukana. On kaikkea kivaa ohjelmassa”, toteavat Hilja-Maria Kujala Espoosta (vas.) ja Anni Kandell Tampereelta.

Tampereen Tavara-aseman viisukatsomon väritys on asiaan kuuluvan vihreä. Viisulähetyksen ohella ohjelmassa on viisuvisa ja muun muassa burleskia.

”Aivan erityisjännää! Tätä on odotettu viikkoja, ja odotukset ovat kauhean korkealla. Hypeen on kivaa lähteä mukaan”, kertovat Pinja Niemi (vas.), Vaula Ahola, Krista Keski-Rauska ja Beeda Vilpas.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut