Nyt niinku tanssitaan! Katso iloinen kuvagalleria: näin Tampereella kannustetaan jo Käärijää viisuvoittoon

Euroviisuedustajamme sai finaalin alla perjantaina kaupunkilaisilta liudan kehuja ja muistutuksen, että kaikki on mahdollista.

Tamperelainen Reino Syrjämö katsoo Euroviisut, jos jaksaa valvoa. ”Ei muuta kuin voitto kotiin”, hän kehotti Käärijää. Syrjämö oli pukeutunut tarkoituksella vihreään paitaan juuri kannustuksen vuoksi. ”Täytyy tunnustaa väriä.”

Aamulehti

Nyt ei pelätä maailmaa, vaan lähdetään rohkeasti tavoittelemaan voittoa! Tampereella kannatettiin jo perjantaina ilolla Suomen euroviisuedustaja Käärijää. Mies itse on toki jo Liverpoolissa, mutta kotikatsomoissa Suomessa häntä tsempataan antaumuksella. Kyselimme kaupungilla tapaamiltamme ihmisiltä, millaisia terveisiä he Liverpooliin lähettävät.

Viisuedustajamme keräämä huomio ja yhteinen hyvä pöhinä ilahduttivat monia. ”Tärkeintä on olla oma itsensä”, kiteytti viestin tamperelainen Nanna Lindholm-Toivanen. Lähes kaikki haastatellut aikoivat valvoa ja seurata finaalia lauantaina. Myös Käärijän tuttu tanssityyli irtosi kuvaushetkellä jo lupaavasti.

Euroviisufinaali Liverpoolissa lauantaina 13. toukokuuta kello 22.

Tamperelaisen Kuu Ylikosken hiuksetkin olivat juuri päivän teemaan sopivan väriset. ”Tsemppiä Käärijä!” hän kannusti edustajaamme.

”Come on Käärijä”, kannustavat oululaiset Jarmo, Tiina ja Oliver Pelkonen, 6. Kolmikko seuraa finaalia lauantaina Helsingissä. ”Kun näin Käärijän ensimmäisen kerran ja kuulin biisin, sanoin välittömästi, että se tulee voittamaan Euroviisut. Nyt ollaan jo aika lähellä”, Jarmo Pelkonen kertoi päivä ennen viisufinaalia perjantaina.

Anni Koivunen Riihimäeltä kehuu Käärijää sympaattiseksi. ”Rennosti vaan, hyvin se menee”, hän muistutti laulajaa. Koivunen aikoo seurata finaalia lauantaina televisiosta.

Tomer Souranto Tampereelta katsoo ilman muuta viisulähetyksen. Hän katsoo Euroviisuja joka vuosi. Käärijälle hänellä on selkeä viesti: ”Hoida Euroviisut Tampereelle eli homma kotiin. Tampereella on kaikki mahdollista.”

Tamperelaiset Nanna Lindholm-Toivanen sekä Isla,6, ja Veikko,2, Toivanen aikovat seurata viisuja lauantaina. ”Käärijä on ihan supertyyppi. Ja hyvä esikuva siitä, että kaikki on mahdollista. Tärkeintä on olla oma itsensä.”

Nokialainen Aarni Paavilainen, 5, ja hänen mummunsa Karin Paavilainen Tampereelta kehuivat Käärijää kivaksi. Karin Paavilainen aikoo katsoa lähetystä lauantaina, mutta Aarni Paavilainen ehkä jo nukkuu sen aikaan. ”Äänestin Käärijää jo UMK:ssa, koska hän on niin hassu”, Karin Paavilainen kertoi. ”Voittoon vaan!” hän kannusti nyt.

Ystävykset Iidaliina Manninen ja Annaliina Jokinen Tampereelta uskovat Käärijään. ”Totta kai tulee voitto. Vihdoinkin Suomella on oikeasti hyvä edustaja ja kappale. Se erottuu hyvin.” Tamperelaiset eivät muistaneet, että viisulla olisi ikinä ollut näin paljon kannustusta etukäteen. ”Mukana ovat ihmiset ja yritykset”, he iloitsivat.

Siskokset Minna Koskela Tampereelta ja Mari Koskela Kokkolasta (vas.) katsovat viisuja kotona. ”Tsemppiä finaaliin. Uskomme, että voitto tulee.”

Tytti Mäkipää Hämeenkyröstä ja Miso Losoi Tampereelta katsoivat semifinaalin hotellin aulassa Saksassa. ”Paikalliset olivat liekeissä, kun he näkivät Käärijän Youtubesta”, he kertovat. ”Voitto tulee. Biisi on tarttuva ja asu jää mieleen”, he ennustivat. Molemmat aikoivat katsoa myös finaalin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut