Euroviisu­fanien raati äänesti Käärijän ykkös­suosikiksi Ruotsin Loreenin ohi

Faniraadin äänestykseen osallistui runsaat 12 000 ihmistä.

Käärijä esiintyi huhtikuun puolivälissä Euroviisujen faneille Amsterdamissa.

Euroviisufanien Wiwibloggs-sivuston käyttäjien mielestä Suomen Käärijän Cha Cha Cha on selvästi suurin suosikki pohjoismaisista kilpailukappaleista.

Sivuston äänestykseen osallistui yli 12 000 lukijaa, ja Käärijä sai äänistä runsaat 46 prosenttia. Toiseksi tullut Ruotsin Loreenin Tattoo sai 32 prosenttia. Kolmantena oli Norjan Alessandra kappaleella Queen of the Kings.

Islanti oli neljäs Dilján Power-kappaleella. Viimeiseksi Pohjoismaista jäi Tanska färsaarelaisen Reileyn esittämällä kappaleella Breaking My Heart.

Vaikka äänestyksessä kysyttiin suosikkia vain pohjoismaisista edustuskappaleista, tulos on mielenkiintoinen. Loreen ja Käärijä ovat olleet vedonlyönti­yhtiöiden listoilla kaksi suurinta suosikkia kaikista 37 osallistujasta.

Vedonlyöntitilastoissa Loreen on edelleen todennäköisin voittaja 46 prosentin todennäköisyydellä. Käärijä on kakkosena 16 prosentilla.

Suomi ja Ruotsi ovat mukana euroviisujen ensimmäisessä semifinaalissa, joka järjestetään tiistaina 9. toukokuuta. Viisufinaali on lauantaina 13. toukokuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut