Eikö Nokia-areenan konserteissa saa tanssia? – Näin kiinteistöpäällikkö vastaa

Robbie Williamsin keikalla katsojia oli komennettu takaisin istumaan, kun he olivat intoutuneet tanssimaan istumakatsomossa.

Nokia-areenan permannolla saa kiinteistöpäällikön mukaan jammailla sielunsa kyllyydestä, mutta katsomossa se ei välttämättä ole sallittua. Näin iloista meno permannolla oli Queenin keikalla viime heinäkuussa.

7.3. 13:54

Aamulehti

Sunnuntaina Robbie Williamsin Tampereen-keikalla nainen oli noussut tanssimaan paikallaan katsomossa, mutta järjestyksenvalvoja käski hänet istumaan. Tanssimisesta katsomossa käydään keskustelua myös Aamulehden jutun kommenteissa.

Eikö Nokia-areenan keikoilla tosiaan saa tanssia, kiinteistö- ja turvallisuuspäällikkö Jani Helenius?

”Totta kai meillä saa tanssia. Permanto soveltuu siihen loistavasti ja istumakatsomot silloin, kun artisti pyytää kaikkia nousemaan. Muutoin on hyvä kunnioittaa muiden esteetöntä näköalaa lavalle istumakatsomoissa. Muistetaan myös turvallisuus, ettei kukaan putoa tai kaadu, loukkaa itseään tai muita.”

Helenius korostaa, että Nokia-areena on vain tilan vuokraaja. Tapahtumajärjestäjä päättää, sallitaanko istumakatsomossa seisominen. Toisin sanoen käytäntö voi vaihdella eri tapahtumissa. Jos tapahtumajärjestäjä ei muuta ohjeista, istumakatsomossa istutaan.

”Asia on hieman haastava, kun palautetta tulee puolin ja toisin. Eli kun katsojat seisovat istumakatsomossa, palautetta tulee, ettei näe esitystä, ja sitten toisinpäin, ettei saa jammailla istumakatsomossa.”

Mitä tapahtuu, jos musiikki vie niin mukanaan, ettei pysty olemaan tanssimatta?

”Asiakkaat ovat olleet yhteistyökykyisiä, joten mitään provokaatiota suuntaan tai toiseen ei ole tullut.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut