Robbie Williams viihdytti yleisöä Suomessa vain Tampereella – karismaattista esiintyjää tultiin kuulemaan kaukaakin, katso kooste kävijöiden tunnelmista

Nokia-areenan tähänastisista esiintyjistä ehkä suurin tähti Robbie Williams tunnetaan loistavana viihdyttäjänä, ja häneltä odotettiin myös sunnuntaina huikeata esitystä. Moni tuli myös toteamaan, vieläkö viisikymppisen energia ja ääni ovat alkuaikojen tasolla.

”Aivan huikean hyvä fiilis! Williams yhdistää kaikki sukupolvet ja musiikki säilyy kuunneltavana. Ja miten hyvin konserttipaikka on suunniteltu. Suoraan junasta hotelliin, syömään ja keikalle. Ei kertaakaan jonoa.” Helsinkiläiset Harri Lax ja Minna Mustonen hehkuivat iloa ennen konserttia.

6.3. 8:16

”Jos joku maksaa sunnuntaikonsertista 150 euroa, niin esiintyjän täytyy olla houkutteleva kaikella tapaa”, totesivat sipoolaiset Tiina Ketolainen ja Satu Mehtälä juuri ennen konsertin alkua.

Houkutteleva on hyvä sana kuvaamaan Robbie Williamsia. 2000-luvun popin kuningas ja monen nyt jo keski-ikäistyneen neidon päiväuni Williams on karismaa ja energiaa yhä pursuava musiikin jättiläinen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut